Zobacz pełną wersję : Wesele jako gość
Xavier80
05-07-2015, 17:57
Strzelone z perspektywy gościa weselnego
1.
2.
3.
4.
5.
6.
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Xavier80
05-07-2015, 18:57
Sigma 17-50
PanMarecq
05-07-2015, 23:14
Czemu takie dziwne proporcje? :) kurcze, kiedyś myślałem, że nigdy tego nie powiem no ale...brakuje plastyki :D. Ciężko też oceniać czyjeś prace jak pisze, że był tylko gościem, więc pewnie coś i wypił w czasie zabawy. Do albumu się nadadzą ;)
a co to za sala weselna, może "Santana"?
Xavier80
06-07-2015, 08:35
a wypił, wypił:) mimo tego starałem się je wykonać poprawnie, oczywiście na tyle na ile potrafię... Chodzi o proporcje kadrowania czy światła z lampy do zastanego?
Arciszz sala to nie santana, nie w Bstoku wesele było
Nie wiem o co chodzi ale wydaje mi się ze na 1 widać przyklejoną metkę do podeszwy buta, o co chodzi z tymi metkami - co gdzieś idę to ktoś ma te metki od spodu a za nowości się nieźle odznaczają. Ostatnio rekord paniusia na obcasie z pomarańczowymi i zielonymi że można było sczytać cenę i kod paskowy, sklep, rozmiar. Czy to jakaś moda na te metki cy lenistwo ? Sorki za off topic
Nie wiem o co chodzi ale wydaje mi się ze na 1 widać przyklejoną metkę do podeszwy buta, o co chodzi z tymi metkami - co gdzieś idę to ktoś ma te metki od spodu a za nowości się nieźle odznaczają. Ostatnio rekord paniusia na obcasie z pomarańczowymi i zielonymi że można było sczytać cenę i kod paskowy, sklep, rozmiar. Czy to jakaś moda na te metki cy lenistwo ? Sorki za off topic
To chyba chodzi o cenę i markę sklepu. Z Lidla to raczej się odkleja przed weselem.
Xavier80
06-07-2015, 22:52
myślę, że młody (biorąc pod uwagę podniosłość tego dnia) zapomniał jej odkleić, tym samym chciałbym zakończyć wątek metki :)
Światło chyba nie najgorsze było? Trochę do prostowania, i szkoda, że plany głębią nie odcięte.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka