Zobacz pełną wersję : Sprzęt oczekuje na części zamienne.... miesiąc? rok?
Witam, wysłałem mojego oczko w głowie do serwisu, po wcześniejszym mailowym kontakcie podobno sprawa miała zostać załatwiona do końca tygodnia i tu niespodzianka bo aparat czeka na części zamienne a szkło na kalibrację. Sesje poumawiane, czas leci i nie wiadomo co z tym wszystkim robić ale do rzeczy. Ile mniej więcej wynosi czas oczekiwania na zamówione części, czy jest jakiś termin dostaw do serwisu? Dzwoniąc na infolinię nic konkretnego się nie dowiedziałem niestety, jedynie, że jak będą to naprawią. Ka$ują jak za zboże a konkretów niestety brak...
Hmm... wysłałeś do serwisu o znanej wszem i wobec renomie może to więc trochę potrwać. Jeśli piszesz się na takie doświadczenia, kup sobie jakiś sprzęt na zapas, choćby śmiganego crop'a z takim samym bagnetem.
Na przyszłość poczytaj o tym na jakim poziomie świadczą usługi serwis Fixation UK oraz serwis najkona w niemczech.
Witam, wysłałem mojego oczko w głowie do serwisu, po wcześniejszym mailowym kontakcie podobno sprawa miała zostać załatwiona do końca tygodnia i tu niespodzianka bo aparat czeka na części zamienne a szkło na kalibrację. Sesje poumawiane, czas leci i nie wiadomo co z tym wszystkim robić ale do rzeczy. Ile mniej więcej wynosi czas oczekiwania na zamówione części, czy jest jakiś termin dostaw do serwisu? Dzwoniąc na infolinię nic konkretnego się nie dowiedziałem niestety, jedynie, że jak będą to naprawią. Ka$ują jak za zboże a konkretów niestety brak...
Nie napisałeś ile już czekasz. Dostawy części mają chyba raz w tygodniu, ale czasami trzeba poczekać i dwa.
Nie napisałeś czy to naprawa płatna czy gwarancyjna. Nie napisałeś czy to sprzęt pro i czy jesteś w NPS.
Same niewiadome.
Czekam tydzień, naprawa płatna choć sprzęt jeszcze na gwarancji. Niestety nie NPS, po przeczytaniu opinii mam nadzieje, że do końca lipca się wyrobią