Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] tulipany 2015
w tym roku nie mialem wielu okazji pofocic tulipany, ale dwa razy trafily mi sie piekne warunki...
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Dla mnie niebo zbyt niebieskie, aż się chmurą udziela ta niebieskość. Poza tym fajne, 3 bym widział szerzej.
za niebieskie - chodzi o 4 i 5, czy wszystkie?
a czym się różni niebieskość nieba na 1 od 5? bo dla mnie niczym ale może ja mam źle ustawiony monitor (czyli wcale)
bardzo ladnie.congrats! 1., 2., i 3., najbardziej mi sie podobaja. Kolory cudownie landrynkowe pasujace do tematu. gdzie i kiedy wykonane?
Ja też widzę niebo zbyt niebiesko (taki "radioaktywny" odcień). Kadrowo jedynka i (bardziej) dwójka mi podchodzą :)
Wind Mill
11-06-2015, 22:40
1 i 3, chyba oczywiste... ;)
A poza oczywistością, 2 mi się podoba bardziej.
Faktycznie wszystkie biją niebieskością.
Pozdrawiam Mirek
Najbardziej podoba mi się drugie. :)
A niebieski kolor jest fajny - nie słuchaj maruderów. :twisted:
Bardzo dobre zdjęcia. Gratki :-)
A niebieski kolor jest fajny - nie słuchaj maruderów. :twisted:
Każdy kolor jest fajny, byle nie w nadmiarze. :-)
Bardzo ładne ujęcia. Może rzeczywiście kolory troszkę rażące, ale nie mają aż tak dużego wpływu na pozytywny odbiór zdjęć.
Wszystkie super, może na trójce przejście koloru niebieskiego jest ciut za ostre. Na górze jest dla mnie trochę za ciemno.
Bardzo mi się podoba lekkość zdjęcia nr 2.