Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Aleja
zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://postimage.org/)
większa wersja
http://postimg.org/image/67svm23rz/
Twoich pracach panuje spokój , delikatność , podoba się :)
Bardzo fajne.
Dużo wyciągałeś pierwszy plan z cienia?
Bardzo przyjemne, jedno z lepszych z tej miejscówki. :)
malasana
25-05-2015, 21:32
Przede wszystkim, co sie rzuca w oczy to przepiekna kompozycja. Ciekawa, a jednoczesnie zrownowazona. Do tego podoba mi sie kolorystyka, pasuje tu bardzo.
sebastian78
25-05-2015, 21:37
Przede wszystkim, co sie rzuca w oczy to przepiekna kompozycja. Ciekawa, a jednoczesnie zrownowazona. Do tego podoba mi sie kolorystyka, pasuje tu bardzo.
podpiszę się :) Miejcówka mega!
Genialne zdjęcie. Zachwyciło mnie, dawno takiej dobrej roboty nie widziałem
Mnie również nie pozostaje nic innego, jak tylko podpisać się pod tym co koledzy wyżej napisali;)
Szkoda, że te mgły nie przeszły więcej na pierwszy plan, ale na to już wpływu niestety nie miałeś;)
Pozdrawiam
Janusz
Jest spokój, cisza. Bardzo się podoba.
Genialne. Świetny kadr. Kolorystyka i kompozycja. Poza tym świetna amosfera... gratuluję:)
Bardzo fajne.
Dużo wyciągałeś pierwszy plan z cienia?
z D800 i generalnie z nowymi matrycami nie ma problemu z rejestracją szczegółow w cieniach, aparat bdb mierzy swiatło a ponieważ były tutaj dwa filtry, Lee - szary ND09 oraz połowka ND09, więc dół jak widać został dobrze naswietlony , a swiatła, dzięki połówce zapisały się też porządnie
Przepraszam, ciężko pisać gdy się zbiera szczękę z podłogi.
O tak czyste, z jasnym przekazem i kompozycją zdjęcie krajobrazowe naprawdę łatwo nie jest, we współczesnym, jakże zaśmieconym świecie.
Gratuluję.
Rację trza przyznać. Piękna kompozycja i delikatne światło. Bardzo ładna fotografia.
Nikonozaur
28-05-2015, 11:08
Ładnie jest, kolorki na niebie dobrze zagrały. Kilka minut wcześniej nie było tam nic. Tak samo i później. Trzeba było trafić ten moment i akurat trafiłeś. Dzięki chłopaki (Janek i Pablo77) za fajny, międzynarodowy plenerek. :)
Bardzo ładna fotografia. Nie przeostrzona, nie przekoloryzowana. Piękna kompozycja.
mskowronski
31-05-2015, 22:23
Zatrzymuje na dłużej, a to nie takie częste. Gratuluję :)
Ależ miejscówka! Kapitalnie ją pokazałeś. Delikatna kolorystyka poza wzorcową kompozycją tworzą wespół magię tego obrazu...
Świetne ułożenie w kadrze i światełko!
Duże brawa
Ładnie zbudowany kadr, z delikatnym światłem .Pozdrawiam
Brawo harb !
Świetnie uchwycona kompozycja z tą linią drzew zanurzającą się w rozświetlony wschodzącym (zachodzącym ?) słońce horyzont
Jesteśmy ziomalami - okolica wydaje mi się znajoma.
Czyżby to okolice Rębiechowa ?
Brawo harb !
Świetnie uchwycona kompozycja z tą linią drzew zanurzającą się w rozświetlony wschodzącym (zachodzącym ?) słońce horyzont
Brawo harb !
witam , chciałbym zeby ta miejscówka była tak blisko, bo chetnie bym ja zrobił w innych porach roku. Niestety jest w Germanii około 30 km od Szczecina :) pozdrawiam
Cześć. Miło widzieć jak forma zwyżkuje. Świetne. Pozdrawiam.