Zobacz pełną wersję : [ Portret ] 4 i pół miesiąca na karku
Igor
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2015/04/_DSC10532_zpsnycwnqoi-2.jpg
źródło (http://s300.photobucket.com/user/rejestracjee/media/_DSC1053-2_zpsnycwnqoi.jpg.html)
Cieszymy się twoim szczęściem, teraz zerknij na to zdjęcie okiem osoby nie związanej emocjonalnie z małym.
Powiem tak. Widzialem lepsze zdjęcia bobasków. Na pewno stać Cię na więcej:-)
Cieszymy się twoim szczęściem, teraz zerknij na to zdjęcie okiem osoby nie związanej emocjonalnie z małym.
:D świetne podsumowanie :)
Zapewne słodki bobasek, ale pokazałeś go bardzo niekorzystnie.
Moglibyście konkretniej? Jestem chyba faktycznie zaślepiony młodym
Mój synek ma mnóstwo zdjęć na których jest: zaśliniony, obsmarkany, upaprany we wszystkich możliwych posiłkach jakie jadał podczas swojego dwuletniego życia i chociaż często siadamy z żoną, przeglądamy je i się rozczulamy to jednak nie wrzucam tych zdjęć na forum publiczne ponieważ dla osób postronnych takie klatki są delikatnie mówiąc niesmaczne.
no tragiczne ziarno i tyle paskuda paskuda i jeszcze raz paskuda ( nie mówię o maluchu ) tylko o zdjęciu , potrenuj obróbkę ale w te ziarno to nie idź bo nie wiem co " poeta miał na myśli " :)
Mój synek ma mnóstwo zdjęć na których jest: zaśliniony, obsmarkany, upaprany we wszystkich możliwych posiłkach jakie jadał podczas swojego dwuletniego życia i chociaż często siadamy z żoną, przeglądamy je i się rozczulamy to jednak nie wrzucam tych zdjęć na forum publiczne ponieważ dla osób postronnych takie klatki są delikatnie mówiąc niesmaczne.
Dalej nie rozumiem, nie jest obśliniony, obsmarkany ani niczym upaprany
Ziarno bym dal mniejsze i większa winiete i większy kontrast :-) ale to subiektywne odczucia... Najważniejsze aby podobało się rodzicom..
smutniacha
26-04-2015, 22:54
Patrząc z perspektywy oglądacza,:smile: dałbym tytuł: "Madman":smile:. Ale ja mam problem z oczami
i nawet szum mi nie przeszkadza. Fajne zdjęcie do albumu i do pokazania synowi za kilkanaście lat.
Ja nie publikowałem zdjęć moich dzieciaków, to sprawa zbyt prywatna jak dla mnie.
Pozdrawiam.