Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Kasia - pejczyk
Poszukujemy piątego/piątej do studia. Lokalizacja: ul.grochowska, Warszawa, 92m2. Koszt miesięczny partycypacji to 540pln. Wymiary większego pomieszczenia 930cm x 700cm. Wysokość sufitu 4,5m. Zaczynamy od 01.06.2007. Szukamy poważnej, konkretnej, odpowiedzialnej osoby. Więcej informacji: kamash(malpa)malnet.pl, gg 4197456, 603 855 485 - więcej szczegółów w dziale ogłoszenia.
Kasia na co dzień jest raczej grzeczną dziewczynką. Pejczyk przygryza tylko na potrzeby sesji. Poza przygryzaniem biegle posługuje sie czterema językami a ostatnio udało sie jej przemycić jakaś niezwykłą odmianę kota z terenów byłego związku radzieckiego. Kot zwie sie Antek. Jako że Rosjanką to rodowita, męczy również balet co fajnie byłoby kiedyś wykorzystać.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kamash.malnet.pl/photoblog/zdjecia/SmLarge/1.jpg)
będę wdzięczny za podpowiedzi odnośnie dalszej postprodukcji..
Bomba :) Lubię twoje zdjęcia :)
Przeszkadza mi coś niebieskiego, na dole przy modelce, z prawej strony zdjęcia. Odbarw toto :)
Rick van Dyke
10-05-2007, 11:30
prawda moznaby odbarwic ten szampon czy balsam, ale az tak bardzo nie gryzie. co do samej foty, powiem, przednia praca:]
spray do włosów.. można odbarwić, nie mniej widzę go jako wypełniacz PD rogu..
który kadr lepszy?:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kamash.malnet.pl/1c2.jpg)
Mi się bardziej widzi pierwszy kadr, głównie ze względu na prawe ramię, które na drugim jest obcięte. Jakoś kompozycyjnie na pierwszy rzut oka jedynka lepsza.
Super, możesz napisać jakim szkłem to robiłes ?
tez jestem za pierwszym (oryginalnym kadrem)
szklo to 30mm sigmy
wiecej info w exifie
Al Bundy
10-05-2007, 11:51
Dla mnie bomba. GO, kadr, modelka, wizaż, światło... Aż czekam na otwarcie Twojego studia ;)
Ps. Jedyne co może drażnić to nie pasująca kolorem niebieska plama - co to jest to nie wiem po prawej na dole...
Oryginalny kadr dużo lepszy. Rewelacyjna praca! :)
Super , mam tylko jedna uwage ... nie pasuje mi slowo pejczyk ... raczej pejcz , pejczysko ;)
szklo to 30mm sigmy
wiecej info w exifie
W exifie za dużo informacji nie ma :) Za to wiemy w czym obrabiasz ;)
Sebastiann
10-05-2007, 14:32
Zdjęcie Rewelacyjne... fakt spray do włosów troszkę odciąga wzrok ale nie jest tak zle:) Kamash jak zwykle rewelacyjnie...
no tak.. faktycznie, ostatnio zmieniłem sposób eksportu zdjęcia i gdzieś wcina exifa po drodze..
jak są jakieś pytania to na raczej pewno odpowiem.. ;>
pierwszy kadr fajniejszy .. ogolnei .. rewela :D
bardzo lubię oglądać Twoje fotki:)
ta również udana- jedyne co mnie troszkę razi to zupełny brak prawej ręki w kadrze.
bardzo lubię oglądać Twoje fotki:)
ta również udana- jedyne co mnie troszkę razi to zupełny brak prawej ręki w kadrze.
Mnie to w ogóle nie przeszkadza :mrgreen:
piękne zdjęcie - czekamy na następne !
Bardzo fajne (zarówno zdjęcie jak i modelka) :-)
Jak dla mnie pierwsze.
Jeszcze jedno pytanko Kamash. Możesz zdradzić jak świeciłeś?
Jeszcze jedno pytanko Kamash. Możesz zdradzić jak świeciłeś?
oj niedoczytałeś... to kot świecił (specjalna rosyjska odmiana spod Czarnobyla) :)
fotka świetna (1ka oczywiście bo 2ka za ciasna)
softbox na mniej wiecej 3 metrach skierowany niemalże pionowo w góre (lekko w bok), tak wiec światło odbite od sufitu ale i od bocznej wyłożonej czerwoną cegłą ściany co potem jakby jednym strumieniem wpadało w ta ścianę z prawej Kasi strony i odbijało się w twarz.. .. strasznie to zagmatwane.. ciężko taką konstrukcje wy myśleć.. to bardziej efekt prób i błędów.. bardzo specyficzna pół zamknięta klatka schodowa.. wiec światło szaleje..
10 na 10 pełen podziwu - piękne foty i modelka
Pomijajac makijaz, bardzo dobre zdjecie. Pierwszy kadr mi najbardziej pasi.
to tak, to jest rewelacyjne, tu ma sens i pejczyk i jej oczy, i dłoń zaciśnięta na pejczyku, i jej zęby, i elementy nagości... to taaaak.... :)
Pomijajac makijaz, bardzo dobre zdjecie. Pierwszy kadr mi najbardziej pasi.
No właśnie, mi tak jak pozostałym się podoba. Orginalny kadr. Makijaż na nie