PDA

Zobacz pełną wersję : motoplener Wrocław

seler
10-04-2015, 08:50
Panowie, szukam jakiejś miejscówki Wro-okolice gdzie mógłbym spokojnie zrobić parę pożegnalnych zdjęć mojej s2.
Tak żeby nikt nie przeszkadzał, nie pogonił a było ciekawie.
Obiecuję że się tym razem postaram :)

SerU
13-04-2015, 16:28
Jedź na parking pod stadionem - właśnie wróciłem z 10-cio dniowego pobytu we Wrocku i m.in. tam robiłem sesję dość niecodziennego Smarta. Efekty niebawem :mrgreen:
Poczekaj na złotą godzinę - zacznij sesję, a później podświetlą stadion i zrobi się jeszcze ciekawiej.

Rozmawiałem przy okazji sesji tego Smarta w zajezdni autobusowej koło Marino i też da się to załatwić, tylko musi być zgoda kierownika - ja nie miałem czasu na papierologię - samochód dostałem na kilka godzin. Ale jeśli chcesz sesję wsród autobusów, to pomyśl o tym wariancie.

Jak chcesz w ruchu, to rozważ tor na Rakietowej. Poza tym po metamorfozie Wrocławia w przeciągu ostatnich 10 lat masz ogromne pole do popisu. Nic tylko brać furę w nocy w tygodniu i wybierać nowoczesne budynki, których ostatnio bardzo dużo przybyło. Ja nie miałem zbyt wiele czasu, żeby się szlajać tym wypierdkiem po mieście, ale jest w czym wybierać.

seler
14-04-2015, 13:17
dzięki, tyle że spod budynków gonią... ale popróbuję