Zobacz pełną wersję : Duży tablet z Androidem
Przymierzam się do zakupu większego tabletu. Jeżeli ktoś by miał chwilę, aby podzielić się własnymi spostrzeżeniami, będę niezmiernie wdzięczny. Googiel niestety niewiele mi pomógł - znalazłem głownie marketingowy bełkot.
Wymagania: praktycznie tylko dwa - duży (minimum 12 cali), system Android.
Zastosowanie: ~40% oglądanie zdjęć, ~30% www, ~10% poczta, ~20% inne (wymagające Androida).
Z tego co wyszperałem, wybór mam raczej mocno ograniczony:
1. RAVO MR133 13,3"
2. Lenovo Yoga 2 Pro 13,3"
3. SAMSUNG NOTE PRO 12,2"
Ktoś coś? :)
Nie bierz Lenovo chyba że lubisz oddawać sprzęt do serwisu na 2 miechy :mrgreen: :razz:
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=190349
Tu pytaj, bo i tak pytasz o same tanie :razz:
Lenovo to nie IBM? Wydawało mi się, że solidna firma. Z jakim modelem miałeś takie przykre doświadczenia?
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=190349
Tu pytaj, bo i tak pytasz o same tanie :razz:
Ale ja nie pytam o tanie, tylko o duże - to mimo wszystko nie jest to samo ;)
Lenovo to nie IBM? Wydawało mi się, że solidna firma. Z jakim modelem miałeś takie przykre doświadczenia?
Lenovo w 2006 bodajże wykupiło dział laptopów od IBM, to już dawno i nieprawda :razz:
Osobiście z żadnym, pracowałem na infolinii i znam temat od drugiej strony niejako. Nie idź tą drogą :twisted:
Osobiście z żadnym, pracowałem na infolinii i znam temat od drugiej strony niejako. Nie idź tą drogą :twisted:
Cenna informacja, dziękuję.
Samsung Note to jest coś czego nie maja inne. Rysik. Ja bez niego nie potrafię pracować na tablecie. Zrobiłem sobie na exelu format i mam super sprawę. Dodatkowo jak jadę do klienta to moja ofertę wysyłam od razu dzięki snote która pozwala pisać i rysować w jednym.
Dzięki za opinię. Zdecydowałem się właśnie na samsunga note. Chińczyk miał za małą rozdzielczość, Lenovo niewygodnie mi się trzymało. Galaxy jest w sam raz, a rysik faktycznie się czasem przydaje.