Zobacz pełną wersję : Likwidacja działu CAFE
Rafał_Sz
01-04-2015, 08:53
W związku ze zmianami organizacyjnymi dział Cafe naszego forum zostanie w najbliższych dniach usunięty.
Przepraszamy za utrudnienia
słuszna decyzja - za dużo czasu tam spędzam
Skasować całe forum!!!!111111jedenjedenjeden
Ufff, całe szczęście, że wczoraj sobie wszystko zgrałem na dyskietki!
Zamiast cafe będzie herbate?
foto4deg
01-04-2015, 09:35
Zamiast cafe będzie dział "Pifko" !
Zamiast cafe będzie dział "Pifko" !
uważaj - na to są paragrafy !!!!!!!!!!!!!
Przecież ten dział do istna Sodoma i Gomora. :)
Szczególnie zakamuflowany poddział o niewinnie brzmiącej nazwie "poradnictwo niefotograficzne". Wystarczy rzucić okiem o czym on traktuje. Propaguje pijaństwo, jest szczególnie obrzydliwy dla mnie wątek o rzeczach, za które niejaki minister Nowak wyleciał na pysk z rządu, jest też mocno snobistyczny wątek o sprzęcie grającym czy wizualnym. Mało tego jest też wątek propagujący pedałowanie i to no bardzo drogich sprzętach.
ZLIKWIDOWAĆ!!! SŁUSZNA DIECEZJA :)
PS.
Profilaktycznie powycinałbym też dział "Zdjęcia" gdzie roi się od gołych bab.
:)
(...) gdzie roi się od gołych bab.
gdzie ???????? jak???????? ja nic o tym nie wiem ??????????
Może nie masz dostępu do ukrytego super tajnego działu z gołymi babami :mrgreen:
na otarcie łaz kawowicze moga sobie słoik zakupić :) Tanio i wygląda całkiem przyzwoicie :)
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=260096
na otarcie łaz kawowicze moga sobie słoik zakupić :) Tanio i wygląda całkiem przyzwoicie :)
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=260096
Żadna okazja. Ceny poleciały ostro w dół odkąd pojawił się nowy model 8-180/f1.2 VRIII
Żadna okazja. Ceny poleciały ostro w dół odkąd pojawił się nowy model 8-180/f1.2 VRIII
Ciekawy czy ten nowy mozna gdzies na torrentach kupić ?
Widac ze to lipa... 14-100 byly produkowane ze swiatlem
1.2
spiritus
01-04-2015, 11:27
Ja bym jeszcze dał bana całej administracji i moder(niz)acji za to, że bestialsko zezwalają na nieopodatkowaną sprzedaż!!!
Ooo tu dowód:
http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=22
Widac ze to lipa... 14-100 byly produkowane ze swiatlem
1.2To nie jest lipa. Mam taki obiektyw. Umozliwia tez zmiane przyslony i czasu juz po zrobieniu zdjecia.
Były też wersje specjalne co pozwalają na zmianę przysłony juz na wydrukowanych zdjęciach :)
Były też wersje specjalne co pozwalają na zmianę przysłony juz na wydrukowanych zdjęciach :)
Do tego służy specjalne oprogramowanie, w płynie. Po wlaniu go w siebie odpowiednią ilość, zmienia Ci się głębia, ekspozycja, często horyzont niestety się zakrzywia, ale potem dochodzą różne efekty, w początkowej fazie wizualne, a w dalszej bardziej namacalne.
Generalnie oprogramowanie jest bardzo intuicyjne z masą możliwości. Wszystko zależy od kreatywności i wyobraźni użytkownika.
w dalszej bardziej namacalne.
Brzmi nieźle :mrgreen:
.:Gerard:.
01-04-2015, 14:21
W związku ze zmianami organizacyjnymi
I tyle ?
To nawet w polityce więcej szczegółów podają zanim sobie coś ustalą.
Mi będzie przykro, na luzie pogadać można było, poza tym działem to strach pisać.
Strajk.
Strajk.
Tylko aby nie głodowy! Proponuję nową formułę - strajk biesiadny. Jemy i pijemy na koszt Administracji Forum, aż nasze postulaty zostaną zaakceptowane. Aha, trzeba ustalić minimalny dopuszczalny czas trwania strajku, gdyby nasze postulaty zostały przyjęte zbyt szybko! ;)
To nawet w polityce więcej szczegółów podają zanim sobie coś ustalą.
Nie w Polsce :D
Do tego służy specjalne oprogramowanie, w płynie. Po wlaniu go w siebie odpowiednią ilość, zmienia Ci się głębia, ekspozycja, często horyzont niestety się zakrzywia, ale potem dochodzą różne efekty, w początkowej fazie wizualne, a w dalszej bardziej namacalne.
Generalnie oprogramowanie jest bardzo intuicyjne z masą możliwości. Wszystko zależy od kreatywności i wyobraźni użytkownika.
I zasobności portfela :-)
foto4deg
01-04-2015, 20:25
E tam, taki badziewny obiektyw. Ja sie zaopatrzę w to cudo link (http://petapixel.com/2015/04/01/nikon-unveils-the-pâ-the-first-compact-camera-with-a-1458x-zoom-lens/)
Andrzej1974
01-04-2015, 20:30
1.iv :)
Dokladnie... Prima aprilis... Na bank.
foto4deg
02-04-2015, 00:13
Eeee, obiecanki :p Mientcy jesteście :p
spiritus
02-04-2015, 00:35
Eeee, obiecanki :p Mientcy jesteście :p
majo zadatki na polityków :D
foto4deg
02-04-2015, 01:33
Proponuję przeprowadzić przyśpieszone wybory na modów!
Rafał_Sz
02-04-2015, 06:54
Wiadomo, ze wiadomo. Znaczy, ze zart. Ważne, ze społeczeństwo czujne i nieufne. :-)
Wiadomo, ze wiadomo. Znaczy, ze zart. Ważne, ze społeczeństwo czujne i nieufne. :-)
Ufać moderatorom? NIGDY :twisted: :mrgreen:
Tylko aby nie głodowy! Proponuję nową formułę - strajk biesiadny. Jemy i pijemy na koszt Administracji Forum, aż nasze postulaty zostaną zaakceptowane. Aha, trzeba ustalić minimalny dopuszczalny czas trwania strajku, gdyby nasze postulaty zostały przyjęte zbyt szybko! ;)
jestem za :mrgreen: