PDA

Zobacz pełną wersję : Pojedynki fotograficzne

Gadryiel
30-03-2015, 20:54
Witam,

Jestem jednym z użytkowników świeżo powstałej strony fotopojedynek.pl (http://fotopojedynek.pl/).
Jak sama nazwa wskazuję, na wyżej wymienionej witrynie odbywają się pojedynki fotograficzne.

Zanim jednak napiszę coś więcej, chciałbym zastrzec kilka rzeczy, na które sam jestem wyczulony w tego typu ogłoszeniach. Strona nie jest i nigdy nie będzie w żaden sposób komercyjna. Nie ma i nie będzie na niej reklam, sponsorowanych postów czy płatności sms. Wszystkie zdjęcia zamieszczane na stronie są wyłączną własnością ich autorów.

A teraz napiszę mniej więcej o co chodzi:)

Jesteśmy grupą ludzi (poznaliśmy się w internecie), których pasjonuje fotografia. Niektórzy z nas mają w fotografii spore doświadczenie a inni stawiają jeszcze swoje pierwsze kroki. Strona powstała w celu wzajemnej motywacji jak i wsparcia procesu twórczego myślenia.

Zasady są bardzo proste. Co tydzień mamy nowy temat, robimy zdjęcia, po czym porównujemy swoje pomysły jak i wykonanie. Stworzyliśmy również możliwość pojedynków 1 vs 1.

Dla mnie osobiście jest to duży bodziec i motywacja aby chwycić za aparat.

Strona jest jeszcze młoda, dlatego dużo może się jeszcze zmienić, wszystko zależy od woli użytkowników jak i pomysłodawców witryny.

Piszę tutaj o tym do Was, gdyż było by miło, gdyby nasze grono się powiększyło:)

Jeśli mielibyście jakieś pytania, to z miłą chęcią a nie odpowiem w miarę moich możliwości.

Pozdrawiam
Gad

zbyszekD7000
30-03-2015, 21:09
My też tu mamy fotopojedynki, tylko zabawa trochę umarła, ale mamy też inne a grono jest zdecydowanie większe ;)

Gadryiel
30-03-2015, 21:18
W żadnym wypadku nie chciałbym robić nikomu konkurencji. Jak już zrobię zdjęcie na fotopojedynek, to i tak umieszczam na innym forum (lubię się pochwalić i popytać o rady ;))
Tutaj ja na razie jakoś się boję dawać zdjęcia :D

zbyszekD7000
30-03-2015, 21:27
Nikt nie boi się konkurencji, tylko wspomniałem gdybyś nie wiedział. A zdjęcia możesz wstawiać, nie ma się czego bać :)

Gadryiel
30-03-2015, 21:40
W sumie raz się żyje ;) Stworzyłem sobie dwa tematy i będę teraz czekał na lanie :D