Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Rynek w Krakowie - inne spojrzenie
Zdjęcia z wieży Ratusza na krakowskim Rynku przez kolorowe szybo-witraże
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Najlepsza jest chyba trójka. Generalnie zabrakło chyba trochę precyzji lub możliwości stworzenia z witraży odpowiedniego obramowania dla motywów głównych.
Najlepsza jest chyba trójka. Generalnie zabrakło chyba trochę precyzji lub możliwości stworzenia z witraży odpowiedniego obramowania dla motywów głównych.
Dziękuję za komentarz
Miałem w planie, to o czym piszesz, ale struktura szkła nie pozwalała by na w miarę dokładne zdjęcie tego, co jest na zewnątrz. Poza tym... odbywa się aktualnie wystawa czasowa, gdzie plansze z opisami stoją blisko okien :(. Z prezentowanymi zdjęciami już były akrobacje...
Oryginalny i ciekawy pomysł. 3 i 4 najlepsze.
No ale podpis na zdjęciach mógłby być nieco bardziej wyrafinowany :)
pawelpiotrm
30-03-2015, 18:09
tak 4 świetna ;-)
Ostatnie z serii. Tym razem widok na Wawel
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Tutaj udało się precyzyjnie wykadrować, mimo woli tnę oczami to zdjęcie do kwadratu :-)
Tutaj udało się precyzyjnie wykadrować, mimo woli tnę oczami to zdjęcie do kwadratu :-)
Zdjęcia tak kadruję, aby w czasie obróbki można było je przyciąć do 16:9. Ale zaciekawiłeś mnie tym kwadratem... :)
//EDIT
ciekawy pomysł, podoba mi się
Patrykpe
05-04-2015, 12:46
Kolorystyka, wykonanie na plus.Kadrowo dla mnie 3 najlepsza.