Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Apocalypse is coming
Rallynitros
15-03-2015, 20:44
Oczywiście tytuł jest po angielsku bo daje +20% do lansu :D
Komentarze pod zdjęciem mile widziane, pisać śmiało co wam leży na sercu
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/)
Pozdrawiam
Pumexior
15-03-2015, 21:19
Faktycznie było tak ciemno na niebie? :D Robi wrażenie :)
Moim zdaniem więcej prawej strony kosztem lewej i było by git. No i logo przeszkadza, ale to inna kwestia.
lodzermensch
16-03-2015, 00:07
Tytuł pracy chybiony.
zdjecie mi sie podoba a tytul to znasz juz pewnie moje zdanie
pisać śmiało co wam leży na sercu
Wiesz co, przez to logo, tytuł po angielsku i to naświetlanie na długim czasie - sam nie wiem?
Dobra, dość z durnotami jeszcze sobie pomyślą że to naprawdę ;)
Zdjęcie masz świetne i ja nie odczuwam braku żadnej strony, ładnie podałeś w kadrze na 3
Pozdrawiam.
Rallynitros
17-03-2015, 01:20
Faktycznie było tak ciemno na niebie? :D Robi wrażenie :)
Było troszkę jaśniej, ale tak mi się bardziej podoba :)
Moim zdaniem więcej prawej strony kosztem lewej i było by git. No i logo przeszkadza, ale to inna kwestia.
Twoje zdanie chyba by się zmieniło jakbyś był na miejscu i widział co jest po prawej stronie :)
Tytuł pracy chybiony.
zaproponuj lepszy :P
PS
Nie zwracam większej wagi na tytuł, ale w tym przypadku za około 20 minut było takie oberwanie chmury, że autem nie dało się jechać(wycieraczki nie nadążały) i tak mi się skojarzyło z apokalipsą .....źle?
zdjecie mi sie podoba a tytul to znasz juz pewnie moje zdanie
Znam i nie rozumie po co te napinki :) PEACE :D
Wiesz co, przez to logo, tytuł po angielsku i to naświetlanie na długim czasie - sam nie wiem?
Dobra, dość z durnotami jeszcze sobie pomyślą że to naprawdę ;)
Zdjęcie masz świetne i ja nie odczuwam braku żadnej strony, ładnie podałeś w kadrze na 3
Pozdrawiam.
Dokładnie nie ma się co napinać o loga, tytuły po angielsku czy chińsku tylko oceniać zdjęcia, bo po to chyba jest to forum.....chyba, że o czymś nie wiem i coś tu się zmieniło ;)
Pozdrawiam wszystkich! I tych co nie lubią loga i tych co nie lubią tytułów po angielsku też serdecznie pozdrawiam. :)
Panowie więcej dystansu, relaksu i konstruktywnej krytyki w oglądaniu i komentowaniu prac na tym forum.
maniak666
17-03-2015, 03:18
Ciachnąłbym nieco lewej.
Tak coby logo zniknęlo:mrgreen:
A co do tytułu, poleciałbym Konwickim, bo jak sam wspominasz, dużą to miałes w drodze powrotnej.
Sorry za OT.