Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Cukierkowo....
Marek Urbanowski
08-05-2007, 13:28
Domyslam się,że wiekszym uznaniem cieszą się bardziej ambitne projekty.Jednak z powodu smutaśnej pogody, take oto cukiereczki dwa:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img157.imageshack.us/img157/3955/cukad4.jpg)
Sympatyczne ... i tyle :)
Madziulek
08-05-2007, 13:32
jak ładnie :D
podoba się bardzo.. pozdrawiam :)
Sebastiann
08-05-2007, 13:35
cukierkowo ale super:)
I liga. Możesz iść do CKMu. Pięć gwiazdek.
widzę jakieś duperele (brzuszki - do wyszczuplenia w obróbce, uciete łokcie, biała bluzka na skraju przepału), ale to nieistotne, liczy sie efekt.
Extra robota - gratuluję i zazdroszczę:)
Szkoda ze nie dajesz EXIF'ow :( to bysmy sie moze cos nauczyli ...
A lizaczki calkiem, calkiem ... chetnie by sie polizalo :twisted:
bardzo fajne , faktycznie 5 gwiazdek
akrzykalski
08-05-2007, 14:33
Świetne! Aż hiperglikemia się odezwała ;)
Pozdrawiam
AK
phantomek
08-05-2007, 18:14
Szkoda ze nie dajesz EXIF'ow :( to bysmy sie moze cos nauczyli ...
Aj nie wiem czy by Ci to cos dalo.
W studiu czas migawki ważny nie jest. Przeslona napewno domknieta, bo pewnie 2.8 to nie jest :). Co wiecej bys tam wyczytal ? Ogniskowa...?
A o ustawieniu lamp, o mocy lamp, obrobce - tego w Exifie nie znajdziesz :)
bardzo fajne , faktycznie 5 gwiazdek
Też tyle dałem.... :)
Al Bundy
08-05-2007, 18:26
Wziął bym tą po lewej :twisted:
Czystość cery aż bije po oczach - podoba mi się ;)
No dobrze ale autor moglby cos powiedziec jak robil i czy to tlo to jest beben od pralki automatycznej czy cos innego :)
phantomek
08-05-2007, 20:23
A to tlo to widzialem jak bylem u Admina. Jakies takie gumowoplastikowe z wypustkami niewiadomo co :) a do czego to tak naprawde sluzy to nie wiem :)
bukowy dziad
08-05-2007, 20:24
A to tlo to widzialem jak bylem u Admina. Jakies takie gumowoplastikowe z wypustkami niewiadomo co :) a do czego to tak naprawde sluzy to nie wiem :)
sa dwie opcje: albo sluzy za tlo, albo lepiej nie wiedziec;)
podobno do uszczelniania/izolacji podlogi (np przy budowie domu), czy cos jakos w podobie :)
Grzegorka
08-05-2007, 20:24
Słodkie, radosne. Podoba mi się :)
Cukierkowe ale ładne
Przyciąga wzrok na dłuższą chwilę:mrgreen:
Swietna robota i do tego sliczne modelki, same plusy
moze to folia kubelkowa do np. oslony ocieplenia fundamentow? ;-)
Marek Urbanowski
08-05-2007, 23:16
No dobrze ale autor moglby cos powiedziec jak robil i czy to tlo to jest beben od pralki automatycznej czy cos innego :)
W sklepie było napisane,że to mata budowlana:),ale jak widać ma więcej zastosowań.:)
W sklepie było napisane,że to mata budowlana:),ale jak widać ma więcej zastosowań.:)
Ja widzialem jak facet zbudowal studio za 75 $. Wszysko wlasnie z IKEA albo takich sklepow jak PRAKTIKER w Polsce. Niesamowite rzeczy porobil ! Mam gdzies screen shot'y z tego filmu - moge podeslac jakby byli zainteresowani (jakosc niestety jest dosc mala ale widac co nie co)
EDIT : Poslalem to tutaj --> http://nikon.org.pl/showthread.php?p=295145
To ja z rana chyba odkopie swoją folie kubełkową.
Dlaczego mnie takich słodkich gratisów w składzie budowlanym nie dodali :evil:
czy ta modelka z prawej to ta sama co na zdjęciu Holki z jednego z ostatnich konkursów tygodnia?
kronos28
09-05-2007, 08:20
noo cukiereczki jak się patrzy :twisted:
odrazu się człowiekowi humor poprawia z rańca jak patrzy na takie fotki :)
Marek Urbanowski
09-05-2007, 08:54
czy ta modelka z prawej to ta sama co na zdjęciu Holki z jednego z ostatnich konkursów tygodnia?
Tak:) zdjęcie wykonane przy okazji tej samej sesji.
Słodko i bardzo fajnie! :)
Swietne!
Czepic sie mozna tylko tego co juz Jacek wyminil na poczatku, ale nie zmienia to faktu, ze wszystkie te "bledy" znikaja w ogolnym odbiorze.
puchbeary
10-05-2007, 08:28
I znów jak zawsze. Przy oglądaniu -podziwiać, Przy porównaniu - zazdrościć. Świetna robota.