Zobacz pełną wersję : Galeria zdjęć - konkurs? - pomoc...
speccom_eu
28-02-2015, 14:27
Witam, szukam osoby, która udostępni mi swoje zdjęcie do ekspozycji w Centrum Rehabilitacji. Galeria ma być rozmieszczona w naszych gabinetach w Krakowie. Potrzebujemy około 10 zdjęć. Dobrze by było od jednego fotografa by były wykonane w tym samym/podobnym stylu. Tematyka - hmmm - raczej natura, ta nie martwa :) Może też coś z aktywności fizycznej człowieka?? Może macie coś w swoich zasobach co chcielibyście pokazać i podzielić się swoją twórczością. Oczywiście wydruk itp. zostają w mojej gestii.
Witaj, nie ma problemu z mojej strony.
Tu masz dostęp do moich prac (http://society6.com/rozalski/framed-prints), można wybierać i zamawiać do woli!
speccom_eu
01-03-2015, 10:57
Budżet jak to budżet wydatki chciałbym ograniczyć do minimum. Bardziej chciałbym kogoś za promować, kupić mogę też z każdego stocku foto, ale może ktoś będzie chciał się pokazać. Bardziej zwracam się w stronę "szufladowych" zdjęć niż zlecenia na wykonanie sesji. Chyba lepiej pokazać swoje foty w publicznym miejscu niż magazynować na dysku.
Wiesz co jest najlepsze dla kogoś?
Czemu od razu nie napisałeś, za darmo?
Skoro ze stocka chcesz kupić to czemu od kogoś też nie chcesz kupić, tylko za darmo? Pachnie szukaniem leszcza, który za free wypełni ściany. Dobrze przynajmniej, że nie wymagasz wydruku :DDD
spiritus
01-03-2015, 13:27
Skoro ze stocka chcesz kupić to czemu od kogoś też nie chcesz kupić, tylko za darmo? Pachnie szukaniem leszcza, który za free wypełni ściany. Dobrze przynajmniej, że nie wymagasz wydruku :DDD
Wg mnie jako profesjonalista powinieneś to wydrukować i ładnie oprawić w antyramę. No i osobiście sam produkt dostarczyć ;)
Wg mnie jako profesjonalista powinieneś to wydrukować i ładnie oprawić w antyramę. No i osobiście sam produkt dostarczyć ;)
Nie mozna ladnie oprawic w antyrame ? antyramy nie sa ladne ?
speccom_eu
01-03-2015, 13:47
Nie napisałem za darmo, bo nic nie ma za darmo
Nie napisałem za darmo, bo nic nie ma za darmo
No to teraz konkretniej napisałeś, ale wciąż wodzisz za nos ;)
Bardziej chciałbym kogoś za promować, kupić mogę też z każdego stocku foto, ale może ktoś będzie chciał się pokazać
Ale ja napisałem że jestem zainteresowany, z tej strony bezpośrednio możesz zamówić moje prace jakie chcesz! (nie jest to stock)
Do wyboru masz sam druk, po przez zdjęcia w ramie jak i na płótnie - rozumie że cena nie odpowiada?
speccom_eu
01-03-2015, 17:16
Biegly Cena ok tylko nie ta waluta :) wiesz niechcę pisać, że dam 500zł czy 1000zł, pieniądze nie są też jedyną formą zapłaty - oczywiście rozważę każdą propozycję. Myślałem, że będzie taki atak :) ale może ktoś coś fajnego zaproponuje. Niestety takie czasy tylko pieniądze i pieniądze to naprawde nie jest najważniejsze.
A co waluta ma do tego? Ok, nie wnikam :)
Niestety takie czasy tylko pieniądze i pieniądze to naprawde nie jest najważniejsze.
Niestety takie czasy, że każdy każdego chce w kozi róg zagnać - czy tego nie zauważyłeś?
Przechodziłem okresy dobroci i przyznam szczerze, nic z tego dobrego dla mnie nie było i żadna dobroć do mnie nie wróciła!
Wyszło, że się*czepiam :D
Borat1979
01-03-2015, 18:47
Niestety takie czasy tylko pieniądze i pieniądze to naprawde nie jest najważniejsze.
Jak robisz zakupy w sklepie to przy kasie mówisz, że pieniądze nie są najważniejsze? :-D
Już się rzygać chce od tego ciągłego wciska się ludziom kitu. A to "będziesz miał do portfolio", a to "konkurs" a to wystawa, byle tylko nie zapłacić za zdjęcia, albo mieć za jakieś grosze.
speccom_eu
01-03-2015, 18:49
Biegly Oczywiście rozumiem... my pomagamy na codzień, często dajemy więcej bo ludzi nie stać a warto im pomóc, czasem w nagrodę tylko pretensje ale trafiają się i bardzo wdzięczne osoby i dla nich nie przestajemy :)
speccom_eu
01-03-2015, 18:52
Borat masz coś do pokazania czy tylko tak sobie piszesz? Jak już będzieś znanym fotografem to coś od Ciebie kupię. Nie prosiłem o niemiłe komentarze. Jeśli ktoś ma tylko tyle to niech sobie zachowa dla siebie.
Marcin Borkowski
01-03-2015, 20:48
kupuje sie to co warto kupić, a nie cokolwiek co zrobi ktoś znany ;)