Zobacz pełną wersję : Wacom w Auchan
D_Z_I_A_D_E_K
13-02-2015, 20:25
Była już Biedronka, czas na Auchan.
Promocja do 25.II.15r.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2015/02/tablet-2.jpg
źródło (http://strony.toya.net.pl/~robert28/Zdjecia/tablet.jpg)
Jak w Auchan to i real ma to samo bo to jedna sieć juz jest.
Kupiłem w Biedronce i za cholerę nie mogę się do tego przekonać. Jakoś się do myszki przyzwyczaiłem.
Znowu będzie wysyp Januszy biznesu...
W biedronce taniej ;)
Czyli wychodzi na to, że Auchan to Janusz biznesu :D
krzychun
14-02-2015, 15:27
O qrde, myślałem że wycofali ten model ze sklepów a mój kilka razy próbował się przebić przez podłogę do piwnicy i działa już ta se. Dzięki za info.
D_Z_I_A_D_E_K
14-02-2015, 20:46
w gazetce reala też jest, potwierdzam :)
Michal_C
15-02-2015, 15:03
W łódzkim sklepie nie ma. Nie dojechał. Hahahah. Może w poniedziałek ;(
codziennie niskie ceny :)
W łódzkim sklepie nie ma. Nie dojechał. Hahahah. Może w poniedziałek ;(
nie pytaj obslugi. w auchan Warszawa Lomianki gosc powiedzial mi ze nie maja, stojac 3 metry od wystawionych na polke tabletow...
Ale czy to na pewno taka okazja? Raptem 20 zł taniej...
Ale czy to na pewno taka okazja? Raptem 20 zł taniej...
Bez flaszki trudno się do niego przekonac. A 20 zeta ta takowa starczy.
Tylko nie kupuj wódki przy okazji w Biedronce. Zamarza.
Michal_C
20-02-2015, 11:04
Kupiłem. W REAL'u, po telefonicznym obdzwonieniu wszystkich sklepów w mieście. I nie umiem z niego korzystać i na razie myszką pracuję sprawniej. Ale w weekend poćwiczę.
Jakby ktoś chciał tanio sprzedać, bo się nie może przekonać to może ja zaryzykuję. Oczywiście musi być z paragonem, żeby była gwarancja.
Jak ktoś myśli że to będzie lepsze niż myszka do codziennej pracy to niech nie ryzykuje. Ekran jest za mały by precyzyjnie trafić, a jak byłby większy to myszką było by szybciej. Miałem większy ale się zgubił i kupiłem ten z realu, wielkości a5. Przydaje się tylko do precyzyjnego retuszu, dzięki skojarzeniu nacisku z przezroczystością lub wielkością pędzla.
niezarejestrowany
12-03-2015, 14:41
a czy piórko z tego modelu będzie współpracowało zmodelem intuos4?
Jak by ktoś chciał tego Wacoma to mam nierozpakowany kupiłem z rozpędu, ale zostaje z CNX2 i nie potrzebuję go.