Zobacz pełną wersję : Sesja z psem
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Znajomej marzyła się sesja z psem, więc z okazji śniegu w sobotę powstały te zdjęcia :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
+ BONUS - wiem, że szkoda uciętej łapy ale mina bezbłędna :D
13.
Jak się podoba zestaw? :)
M/z bardzo fajna rodzinna minisesja. Bez napinki. Jest radość dziewczyny i psiaka.
Notoryczna
03-02-2015, 22:50
Nr 6 rządzi.
Pawulon160883
05-02-2015, 19:24
6 i 8 bardzo dobre a zestaw na TAK
pazdro
Migacz112
05-02-2015, 22:01
Dla mnie fajnie zostały oddane emocje, ogólnie zdjęcia mi się podobają, ale na 3, 8, 10, 13 chyba bym zwiększył minimalnie kontrast. Takie jest moje subiektywne odczucie, brakuje mi tam ciut głębszych cieni, nawet kosztem utraty szczegółów
piotrekcoleman
06-02-2015, 00:04
Spoko secik ale można się doczepić do kadrowania na 1,3,6,7,9,10. I ja bym to widział z większym kontrastem
Dziękuję za opinie! Odnośnie kontrastu: przy obróbce zmniejszam ekspozycję, po prostu wolę przytłumione kolory. Jak wiadomo są różne gusta :)
Co do kadrów:
3 - Rozumiem, bo miejsca powinno być więcej z prawej. Po migawce suczka akurat odwróciła głowę w drugą stronę i tak zostało...
6 - Ciasno i ucięty but, ale to taki ruchliwy psiak, że tylko chwila "w kuckach" i już biegła na mnie
7 - zbyt centralnie?
A 1,3,10? Bo nie wiem :D
Na 12. śnieżka u góry w kształcie serca ;) Świetnie zagrało.
mamil_km
09-02-2015, 16:55
Bardzo przyjemne zdjęcia, podoba mi się kolorystyka - taka ciepła i delikatna. Przyjemnie się ogląda.
bardzo fajna sesja, dla mnie super wyszła 3.
camill_lkr
10-02-2015, 11:28
Jest ladnie. Podoba sie. Mam tylko pytanie jaki AF nadazyl za takim zwariowanym labkiem? ;)
Jest ladnie. Podoba sie. Mam tylko pytanie jaki AF nadazyl za takim zwariowanym labkiem? ;)
Generalnie używam centralnego pola ostrości i w tym przypadku ciągłego AF :) I przy trybie seryjnym na milion zdjęć jedno wyszło dobre, więc jestem mega dumna!
A suczka to cane corso :)
Dziękuję za tak pozytywne opinie. Miło, że w końcu coś fajnego wyszło :)
4 i 6 bardzo na tak, fajna też 12 ale ostrość gdzieś uciekła