Zobacz pełną wersję : Portrait Professional
Czy ktoś z Was używa tego programu? Pobrałem wersję testową i jak na mój gust to całkiem fajny programik...
Zastanawiam się nad jego zakupem.
Chyba, że macie jakąś alternatywę, chodzi mi głównie o obróbkę portretową. W rozsądnej cenie oczywiście.
Pozdrawiam!
Chirurg plastyczny dla niemajętnych?
Według mnie, to nieprzydatny gadget.
Portret, jest rękodziełem i żadne takie tam raczej mu nie dopomogą.
Johanan czyli mam rozumieć, że Ty nie używasz żadnych programów do obróbki?
Johanan czyli mam rozumieć, że Ty nie używasz żadnych programów do obróbki?
Para cnx2 i PS, zupełnie zaspokaja moje potrzeby. ;)
To całkiem fajny soft do szybkiej obróbki - problem w tym że potrafi strasznego babola tez wygenerować (po prostu błędy programistyczne)
Jak jest potrzeba coś szybko obrobić i dać do sieci - wspaniały soft :)
W rozsądnej cenie? tiaaa ;)
To całkiem fajny soft do szybkiej obróbki - problem w tym że potrafi strasznego babola tez wygenerować (po prostu błędy programistyczne)
Jak jest potrzeba coś szybko obrobić i dać do sieci - wspaniały soft :)
Fakt robi babole ale można je potem poprawić...
Fakt robi babole ale można je potem poprawić...
Komedia po prostu. :mrgreen:
I co Cię tak bawi? Używałes w ogóle tego programu? Po automatycznej obróbce zdjęcia mozna je jeszcze przerabiać według swojecgo uznania. A Ty wnosisz do tego wątku tyle co zbuk do jajecznicy.
Gdybym tego gówna nie używał, to bym po próżnicy gęby nie otwierał.
Z mojego punktu widzenia, to jest szkodliwy śmieć, którym można wręcz kogoś urazić do żywego, szczególnie kobietę.
siedemczwartych
29-01-2015, 10:27
Kiedyś się tym bawiłem, ale mnie nie przekonał.
Używam PORTRAITURE. Niestety znacznie droższy (900 pln) ale do szybkiego wyrównywania skóry ramion i nóg bardzo mi się przydaje i raz dobrze skonfigurowany radzi sobie poprawnie. Oczywiście mówimy o delikatnym równaniu przebarwień a nie "plastikowaniu" wszystkiego jednym klikiem.
Poza tym jak każde narzędzie tak i to trzeba umiejętnie obsługiwać. I to wszystko.
I wszystko w tym temacie. Nie można było tak od razu? Dzięki za opinie.