Zobacz pełną wersję : Coś na słodko :)
pchelcok
25-01-2015, 21:56
Muffinki Żony :)
1.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2015/01/x5sikh-1.jpg
źródło (http://i59.tinypic.com/x5sikh.jpg)
2.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2015/01/175lee-2.jpg
źródło (http://i62.tinypic.com/175lee.jpg)
Z dwojga złego, wybieram dwójkę.
GaijinPawel
25-01-2015, 22:04
Druga fotka, naprawdę przyjemne ujęcie. Ciekawe kolory i bardzo fajne tło.
Notoryczna
25-01-2015, 22:46
Na pierwszym zdjęciu owoce zupełnie zjadły obiekt.
Drugie OK, choć moim zdaniem chłodne tło ładniej wydobyłoby produkt.
PS. A ciacha na pewno smaczne :)
Gdyby dwójka miała większą GO...a tak... Jedynka dla odmiany jest ostra, ale te owoce... Sam nie wiem... Dwójka ma potencjał, ale przy dużo bardziej przymkniętym obiektywie. Światło prawie OK - może ciut bardziej miękko by się zdało.
autorze - szybkie pytanie - czy patrzac na te zdjecia chcesz isc zajrzec do lodowki?
pchelcok
28-01-2015, 17:25
Do lodówki nie, ale do piekarnika tak :)
Wysłane z mojego HTC One
sylwuskaaa
29-01-2015, 18:11
ale smaka narobiłeś na mufinki
GaijinPawel
31-01-2015, 10:03
Do lodówki żeby zapić jakimś soczkiem.
pchelcok
31-01-2015, 22:31
Muffinki się zapija kawą, nie sokiem :)
Wysłane z mojego HTC One
Czarna_Offca
31-01-2015, 22:37
robią ochotę na muffinki... a człowiek na diecie :(((
Drugie zdjęcie lepsze bo przez tło kojarzy się z bardziej ciepłym pieczywem :)
również 2 skłania mnie by coś zjeść na słodko, ciepła stylistyka pasuje do tematu. Jedynie GO powinno obejmować wszystkie 3 produkty.
mistrz133
15-05-2015, 15:10
Drugie zdjęcie jest lepsze bo dodałeś podłoże, chyba z desek (nie wiem) przez to muffinki prezentują się o niebo lepiej. Poza tym zawsze zbliżenie daje lepszy efekt.
Fakt, dwójka fajnie słodko wygląda
2pompony
25-06-2015, 11:08
Nie należę do osób, którym w oczach stają łzy zachwytu na widok każdego zdjęcia kotka w sieci, czy zdjęćia każdego ciasteczka - chociaż kocham koty i lubię słodycze.
Ale muszę przyznać, ze dwójka jest naprawdę zachwycająca. Zwłąszcza ta zakręcona skórka, która stanowi przysłowiową wisienkę na szczycie tortu - jest świetnie, naprawdę świetnie dobranym smaczkiem! Jak dla mnie wnosi olbrzymią dawkę wdzięku do całości. :)
Za dwójkę przyznaję oficjalnie DUŻEGO PLUSA!
Za dwójkę przyznaję oficjalnie DUŻEGO PLUSA!
ale tak serio?
2pompony
29-06-2015, 17:31
Oczywiście że na serio.
Nie pierwszy raz zresztą o to pytasz. Najwyraźniej nie może ci się pomieścić w głowie, że ktoś może mieć inne zdanie niż twoje. Współczuję, ale szczęśliwie to już nie moje zmartwienie.
Oczywiście że na serio.
Nie pierwszy raz zresztą o to pytasz. Najwyraźniej nie może ci się pomieścić w głowie, że ktoś może mieć inne zdanie niż twoje. Współczuję, ale szczęśliwie to już nie moje zmartwienie.
miesci sie miesci i bardzo sie ciesze jak ludzie maja inne zdanie. Tylko ze uwazam ze mimo roznicy zdan masz calkiem niezle poczucie estetyki a tu ani muffin nie jest ladny ani dekor ani te deski do krojenia nie graja , ostrosc niezdecydowana i skupiajaca sie na desce bedacej podstawa ... tak ogolnie mialo byc dobrze a wyszlo tak sobie.
dlatego tez pytalem czy ty tak serio - kompletnie bez zadnych podtekstow. pozdrawiam i dziekuje za wyrazy wspolczucia.
Mortisek
10-03-2016, 10:15
Kompletnie mi się nie podoba. Zero ostrości, na muffinki to chyba walnąłeś lampą z aparatu. Zdjęcia wyglądają jakbyś się trochę za bardzo zabawił nasyceniem, kontrastem i gammą obrazka byle go uratować.
danz1ger
12-03-2016, 00:16
a jak się to nazywało, zanim, za przeproszeniem, różne anglo-saskie "gówna" zagnieździły się w języku polskim?
a jak się to nazywało, zanim, za przeproszeniem, różne anglo-saskie "gówna" zagnieździły się w języku polskim?
Babeczki się chyba nazywało. Tylko jak facet nie lubi babeczek, tudzież kobita babeczki lubi, to jest ten teges, więc muffinki się bezpieczniej prezentują.
Choć w tych czasach to i odwrotnie może być ten teges...