Zobacz pełną wersję : Biegacze
Są na forum jacyś biegacze, maratończycy? Osoby które robią zdjęcia na zawodach biegowych? Zwlaszcza biegach górskich, na których można zrobić naprawdę swietne zdjęcia?
Tego czy są biegacze to nie wiem. Dawniej na zlotach zawsze się ktoś znalazł by po flakonik potruchtać. Są cykliści.
Co do biegów to jakoś w lutym jest organizowany Bieg trzech jezior w Wielkopolsce. Teraz będzie w "walę tynki".
Zazwyczaj nie ma tam dużej chmary fotografów.
Mi się zdarza pobiegać. Ale albo biegam albo robię zdjęcia. Jednego z drugim póki co nie łączyłem ;)
Mi się zdarzyło w paru biegach wystartować :) głównie 10 km (best: 40:50), chociaż ostatnio w CityTrialu Wrocławskim na 5 km biegałem 2x. Obecnie przygotowuję się do 1-szego w życiu maratonu, ale to w kwietniu (Orlen). Oby zdrowie dopisało, to najważniejsze, bo wytrwałości mi nie brakuje ;)
Ładny wynik na dyszkę :) Biegłem w Orlenie w zeszłym roku, super impreza! W kwietniu też planuję pobiec, oczywiście jeśli zdrowie dopisze i nogi poniosą ;) a więc do zobaczenia w kwietniu w Warszawie :)
foto4deg
27-01-2015, 18:33
Damm, wszędzie biegacze... Ludzie, chociaż na forum fotograficznym dajcie odpocząć :p
Rafał_Sz
28-01-2015, 09:24
Damm, wszędzie biegacze... Ludzie, chociaż na forum fotograficznym dajcie odpocząć :p
Z tego co mi wiadomo, to sam powinieneś zacząć biegać. Więc nie męcz buły. :p;)
Z tego co mi wiadomo, to sam powinieneś zacząć biegać. Więc nie męcz buły. [emoji14];)
:mrgreen:
foto4deg
28-01-2015, 12:02
Z tego co mi wiadomo, to sam powinieneś zacząć biegać. Więc nie męcz buły. :p;)
Z tego co mi wiadomo, to nie Twój interes, a zielony kolor coraz mniej się Tobie należy :p
Czyli: do zobaczenia na Orlenie? ;)
Oczywiście! Mam nadzieję, że w komplecie na mecie.;)
krzysztof jot
12-02-2015, 00:01
Są na forum jacyś biegacze, maratończycy? Osoby które robią zdjęcia na zawodach biegowych? Zwlaszcza biegach górskich, na których można zrobić naprawdę swietne zdjęcia?
i biegam i robię zdjęcia na zawodach - jak ktoś powyżej, też nie łączę tych funkcjonalności :) w jedno -
co dalej z pytaniem :)...do czego zmierzasz ?
i biegam i robię zdjęcia na zawodach - jak ktoś powyżej, też nie łączę tych funkcjonalności :) w jedno -
To na co czekasz pochwal się jakimiś fajnymi fotkami z zawodów, najlepiej górskich! :) Nie ukrywam, że jeśli robisz fotki na zawodach chętnie kupił bym oczywiście w promocyjnej cenie ;) zdjęcia z biegów w których biorę udział.
Znajomy biega maratony a i przy okazji dla potomnosci kilka ujęć strzeli.
Co prawda nie Nikonem ale GoPro.
http://m.youtube.com/watch?v=YmA7_NcQUiM
Aha... A w tym biegu na Saharze zajął 2 miejsce!
Ot tak się kolegą pochwaliłem... A co ;)
krzysztof jot
21-02-2015, 20:07
w górskim to parę zdjęć zrobiłem w życiu... ale kolarstwie ;)
Biegi to nowa pasja, raczej miejskie, czasem terenowe, ale nie górskie... choc nie wykluczone, że jak sie trafi cos to pojadę :). Tyle, że coraz bardziej mi się nie chce latać po krzakach z aparatem :).
PS. etap chwalenia się to już mam za sobą :)
Mi się zdarzyło w paru biegach wystartować :) głównie 10 km (best: 40:50), chociaż ostatnio w CityTrialu Wrocławskim na 5 km biegałem 2x. Obecnie przygotowuję się do 1-szego w życiu maratonu, ale to w kwietniu (Orlen). Oby zdrowie dopisało, to najważniejsze, bo wytrwałości mi nie brakuje ;)
Update: dzisiaj na 10 km WroActiv - 38:56 .. :)
Czyli jest progres! Gratki - tak trzymaj.
No no no gratki! :) ja w maju spróbuję się zbliżyć do takiego wyniku. :)
punkjofizz
16-03-2015, 23:03
ja dzisaij zacząłem sezon na bieganie, ładna pogoda była to aż mnie zmotywowało :D 4km za mną:D
Update: PZU Półmaraton Warszawski "zaliczony" :) biorąc pod uwagę "zawirowania" na punktach z napojami czas 1h 26' 14'' napawa optymizmem przez kwietniowym Orlenem .. pozdrawiam Warszawiaków :) :) :)
Jak wyniki Panowie?! Ja na tym zbiegu na Wilanowie skręciłem kolano i doczlapalem się do mety z czasem 3:47 :( zyciowke trzeba odłożyć na inny termin a teraz kurowanie nogi :p pozdrowienia dla wszystkich tych co ukonczyli owm oraz dla tych którym się nie udalo!
Czyli: do zobaczenia na Orlenie? ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2015/04/c83cc0e28184e831a74b6b354773bba0-2.jpg
źródło (http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/04/c83cc0e28184e831a74b6b354773bba0.jpg)
Czyli wybrałeś 2 sposób? ;)
Pośredni. Byłem na BP i zatankowałem samochód :)
Ja niestety nie mogę biegać. Dzisiaj idę na rentgen i okaże się, czy kiedykolwiek będę mógł.
Ja niestety musiałem zrezygnować i nie startowałem w ogóle. Ostatnio nie biegam i nie mam kompletnie formy. Wrócić muszę do tego :)
Ja odkąd zacząłem biegać z psem w terenie i po pagórach jakoś nie mogę się przemóc do biegów ulicznych :P Jeśli ktoś mieszka na wsi lub obrzeżach miasta to polecam taką właśnie formę.
Jak wyniki Panowie?! Ja na tym zbiegu na Wilanowie skręciłem kolano i doczlapalem się do mety z czasem 3:47 :( zyciowke trzeba odłożyć na inny termin a teraz kurowanie nogi :p pozdrowienia dla wszystkich tych co ukonczyli owm oraz dla tych którym się nie udalo!
Ja niestety musiałem zrezygnować z biegu - kontuzja piszczela. Jestem w trakcie rehabilitacji. Mam nadzieję, że szybko dojdę do siebie i zacznę przygotowania do kolejnych startów. Pzdr i zdrowia dla Wszystkich! :)