PDA

Zobacz pełną wersję : zakup na ebay.com pomoze ktos?

HYPER
22-01-2015, 00:35
szukam kogos zaufanego kto by pomogl w zakupie paru drobiazgow na ebay.com i przeslaniu pozniej tego listem do mnie.

niestety sprzedawca nie wysyla poza stany.

oczywiscie kase bym przelal najpierw.

jesli ktos by byl tak mily i chcial pomoc to bym byl bardzo wdzieczny.

RobertMiernik
22-01-2015, 01:10
Jeśli nie zależy Ci na czasie, to w ciągu dwóch tygodni będę paczkę ściągał, która będzie płynęła koło 5-6 tygodni, potem tydzień w urzędzie celnym, parę dni pocztą i może kilka kolejnych do Ciebie.

Niestety nie mam nikogo w USA, więc to będzie w pełni oficjalna oclona i oVATowana paczka, więc trzeba liczyć +25% do ceny, za to jeśli to jak piszesz drobiazgi to nie policzę Ci za wysyłkę, bo mój kawałek paczki to nie będą drobiazgi.

HYPER
22-01-2015, 01:13
ale masz kogos kto by mi kupil te rzeczy na ebay.com i odebral pod swoim adresem zeby wpakowac do paczki razem z Twoimi rzeczami?

RobertMiernik
22-01-2015, 01:27
Tak - To też oficjalnie urządzam - firma się PolAmer nazywa, trzeba do nich zaadresować paczkę (w danych do wysyłki na ebay) a później im podać numer przesyłki i adres w Polsce - pan pikuś ;)

HYPER
22-01-2015, 01:30
no to wlasnie takich posrednikow chce uniknac. zalezy mi na kims z rodziny, znajomym kto po prostu odbierze kupione na ebayu przedmioty, przepakuje w nowa koperte z moim adresem i pusci poczta. oczywiscie ja za wszystko przeleje najpierw tej osobie pieniadze.

RobertMiernik
22-01-2015, 01:43
No to niestety, tylko tyle mogę zaoferować.
Trawę ciężko teraz do kraju ściągnąć ;p

freefly
22-01-2015, 02:13
no to wlasnie takich posrednikow chce uniknac. zalezy mi na kims z rodziny, znajomym kto po prostu odbierze kupione na ebayu przedmioty, przepakuje w nowa koperte z moim adresem i pusci poczta. oczywiscie ja za wszystko przeleje najpierw tej osobie pieniadze.

Mam matkę w USA i zamiast zawracać jej "tyłek", załatwiam sprawę w taki sposób jak RobertMiernik.

HYPER
22-01-2015, 10:19
dzieki za info. ja jednak poszukam kogos komu tylka nie urwie taka przysluga.

.:Gerard:.
22-01-2015, 23:07
Znalazłeś kogoś ?
właśnie moja zona rozmawia z siostra, dawaj na PW jak nadal potrzebujesz pomocy

krishary
23-01-2015, 01:08
Hyper mogę wiedzieć dlaczego nie chcesz przez polamer? Mam sporo rodziny i przyjaciół w usa ale za każdym razem się zastanawiam czy nie lepszy polamer od zawracania komuś głowy.