Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Sunrise #2
Z tego samego miejsca i w tym samym czasie jak to:
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=25688
tylko że obrócone o 180 stopni w kierunku wschodu:
http://www.themarts.com/galeria/sunrise1_v1_850.jpg
Bardzo sympatyczna wycinanka. Lubie krajobraz i w takiej odmianie ;)
Grz@choo
06-05-2007, 22:46
dobre jest
Oj Światło, Światło... Ty jak już pokażesz jakiś obraz to mozna patrzeć i patrzeć.
Rewelka i kropka
kronos28
07-05-2007, 00:19
nastrojowe, super światło :), bomba, magia poranka jak nic
DonMaliniacco
07-05-2007, 03:03
Świetne zdjecie. Probowales moze podniesc troszke kontrast? Ja chyba widzialbym to jako mocniejsze.
sprocket
07-05-2007, 04:11
Pokazal bys dziewczyne Playboya co teraz w Oregonie wybierali a nie jakies pagorki;)
Sprocket, bo sobie nagrabisz... ;) a w dziale "ludzie" juz szukales?
"Probowales moze podniesc troszke kontrast? Ja chyba widzialbym to jako mocniejsze."
Nie wiem, czy klimat dolu by sie wtedy gdzies nie zapodzial, ale nie sprawdzalem.
Moim zdaniem duuużo lepsze od poprzedniego! Kadr zapełniony, coś się dzieje - jednym słowem podoba się bardzo!
Sebastiann
07-05-2007, 08:45
Swiatło, świetne zdjęcie !
Dobre bo ma klimat. Podoba mi się.
Fajowe! 30x40 i do ramki!
Lubie taka gre swiatel - b udana praca.
Pozdr
Witam,
Świetne kolory...nie często spotykane połączenie odcieni żółtego i niebieskiego.
Nie wiem tylko czy ciutke nie za dużo pustego dołu..ja wiem, że to nie jelenie na rykowisku ale ... i tak mi się bardzo podoba:). Gratuluje!
Pozdrawiam:
AMI
Nie słuchaj nikogo i nic nie rób z tym zdjęciem! Jest po prostu świetne takiem jakie jest. Ani nie więcej kontrastu, ani nie inny kadr, ani żadnej cycatej panny z Playboya.
Zdjęcie jest wzorowe i już, niczego zmieniać nie potrzeba. A swoją drogą nie wiem do jakiej szkółki czy na jaki kurs chodzisz, ale postępy (i efekty nauki przede wszystkim) są tak rewelacyjne, że sam bym się zapisał...
"Nie słuchaj nikogo"
Bombel, a ciebie? ;)
Poza tym drobiazgiem jestem zgodny merytorycznie w calej rozciaglosci ;)
wspaniały powrót do krajobrazu ;-)
mistrzowsko skomponowane chłodne z ciepłym
polane mglistym sosikiem
i dzieło pełne swiatłowej ekspresji gotowe
wielkie gratulacje i wielkie uznanie - czekamy na jeszcze
"Nie słuchaj nikogo"
Bombel, a ciebie? ;)
No tak, o tym rzeczywiście zapomniałem. :|
Zdjęcie bajka:) Mega wydruk i na ścianę.
Bardzo dziękuję Wam za pozytywne i zachęcające wpisy. Są one dla o tyle mnie zaskoczeniem, że uważałem to drugie zdjęcie do jakiego dałem link w poście otwierającym za znacznie lepsze.
DonMaliniacco
08-05-2007, 00:07
Ani nie więcej kontrastu, ani nie inny kadr, ani żadnej cycatej panny z Playboya.
Nie? :) mi się wydaje, że ta ostatnia wprowadziłaby trochę zamętu - in plus oczywiście :)
Tak czy inaczej. Zdjecie jest rewelacyjne.
cyrusvirus
08-05-2007, 00:14
Super, naprawdę widać, że Pan Światło ma bardzo fajne ma miejsca do focenia i aparatu nie marnuje :)
Bardzo mi się podoba, szczególnie to jak dzięki mgle odznacza się rząd zarośli od drzew za nimi oraz "odcięcie" łaki od dalszych planów. Kolory świetnie ze sobą harmonizują.