Zobacz pełną wersję : Iga & Patryk - pierwsze minki :)
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
No to pochwalę się pierwszymi minkami moich 6 dniowych słodziaków :)
Igunia:
Patryś:
Ned Stark
15-01-2015, 13:41
Gratulacje z powodu narodzin ;-) Co do zdjęć to eeee eeee eee no tak sobie jest. Warto zrobić jakąś cukierkową i kiczowatą stylizację przy jakimś fajnym ciepłym, bocznym (najlepiej zastanym) świetle. Masz teraz doskonałą okazję.
GaijinPawel
15-01-2015, 13:48
Minki tych maluszków nie są słodkie. To drugie ujęcie bardziej mi się podoba za lepszą ostrość.
Notoryczna
15-01-2015, 13:50
Gratulacje panu tatce! Zaiste słodziaki :)
Uwierz mi, że 90% to "pisklęce" wołanie o jedzonko i nawet ono jest dla mnie słodkie :)
Wrzucę więc kilka fotek z ostatnich dni (część chyba z Lumixa LX100):
EDIT - niestety brak na serwerze tych 10 zdjęć. Zapraszamy do korzystania z naszego hostingu.
Notoryczna
15-01-2015, 15:07
Mama na zdjęciu nr 4 wygląda 100x piękniej niż te wszystkie wyfiokowane mariole w innych wątkach z fotografią glamour&beauty.
Po pierwsze gratulacje!!! Bycie tatą to najlepsze zajęcie na świecie. Jak dla mnie to zdjęcia 1-6 lepsze niż te pierwsze i są bardzo fajne. Uwielbiam takie zdjęcia reportażowe, są o wiele piękniejsze (bo prawdziwe i pełne emocji) od tych przepełnionych różem sztucznie ustawianych sesji. Wspaniała pamiątka. Dokumentuj każdą chwilę z rodzinką (ja tak staram się robić :) a powstanie piękny album. Wszystkiego dobrego dla całej rodzinki.
Ned Stark
15-01-2015, 15:45
Reportażowe mz zdecydowanie lepsze.
GaijinPawel
17-01-2015, 19:35
Ładne fotki. Gratulacje dla Taty. W tym roku tez mamy sie wziac za majstrowanie dzieci. Zobaczę może też jak to jest być ojcem.
GaijinPaweł mam ten sam plan na ten rok :)
gratulacje dla taty i mamy :)
pozdrwiam