Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Nalesnikowo
Witam,
jak zawsze o krytyke pytam...
Mati, ktory uparcie nie chce pozowac... obraza sie i ma w nosie moje prosby i grozby oraz proby przekupstwa...
1.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2015/01/aavfux-2.jpg
źródło (http://i61.tinypic.com/aavfux.jpg)
Hmm , a czym go chciałaś przekupić? :)
Fajny bokeh...
od pieniedzy, slodyczy, wyjscia do zoo po nowe gry.... jak nie chce zdjecia to nie chce zdjecia i koniec rozmowy... (6ciolatek)
Jeeeeżu, co wychodzi górą z tej gazety? To samo czego resztki chłopak ma na ustach? Moim zdaniem, wyszło trochę nieapetycznie, sorry.
RigorMortis
05-01-2015, 22:55
Fajne bliki w tle
chez les
10-01-2015, 02:49
Zastanawia mnie dlaczego ludzie dzieciakom wkładają na głowy WEŁNiANE czapki imitujące głowy zwierząt a ku starości ewoluując wciskają już na swe głowy ŻYWE zwierzęta? Wiem, że to nie fotograficzne pytanie, ale tak jakoś patrząc na to zdjęcie mnie naszło.
RigorMortis
11-01-2015, 00:36
Zastanawia mnie dlaczego ludzie dzieciakom wkładają na głowy WEŁNiANE czapki imitujące głowy zwierząt a ku starości ewoluując wciskają już na swe głowy ŻYWE zwierzęta? Wiem, że to nie fotograficzne pytanie, ale tak jakoś patrząc na to zdjęcie mnie naszło.
Masz rację, szczególnie irytujący są starsi ludzie z ŻYWYMI krowami i dzikami na głowach, a te wciśnięte to już dopiero przesada ;-)
Ned Stark
11-01-2015, 00:39
Widać, że nie masz dzieci.
don_marcinos
12-01-2015, 11:19
Dołączę do STARKa, będziesz miał dzieci, zrozumiesz :)
Widać, że nie masz dzieci.
Dokładnie ?
Niech tam każdy nosi to co chcę, może będzie śmiesznie i kolorowo. Lepsze to niż moherowe bereciki, jednakowe cylindry na głowach, ewentualnie zawsze można się zdać na naszego narodowego experta Jacykowa.
End offtop
Przepraszam nie zgodzę się dwóch mam takich zawodników i nigdy żaden nie przejawiał zainteresowania takimi czapkami może i lepiej
dla nich bo żona chyba by dostała zawału zresztą ja też może to i kolorowe ale czy śmieszne hmm no kwestia gustu
zdjęcie moim zdaniem do kosza albo albumu bokeh ładny ale tylko to, chłopczyk wygląda bardzo niekorzystnie
i to coś co je.
Było mu postawić pyfo, a nie jakieś... rosnące ciasto.
GaijinPawel
25-02-2015, 20:33
No ładne zdjecie do albumu. Ciekawe kolory i na pierwszy rzut oka nic szczególnego nie razi. Oprócz miny modela.
Kartofelinder
25-02-2015, 21:00
No ładne zdjecie do albumu. Ciekawe kolory i na pierwszy rzut oka nic szczególnego nie razi. Oprócz miny modela.
Ale skoro to zdjęcie nie zawiera w sobie niczego innego niż mina dzieciaka, która jest niewiadomo skąd - całe zdjęcie niestety wygląda podobnie. Mało sensu, szkoda.