Zobacz pełną wersję : Grip do d90
Marcin110388
23-12-2014, 09:39
Witam poszukuje gripa do d90. Moze bec zamiennik....
charlie1986
23-12-2014, 13:01
Allegro Ci nie działa??polecane to meike i oryginalne
Również polecam meika lub oryginalny
Kup oryginalny, miałem i byłem bardzo zadowolony.
Marcin110388
23-12-2014, 18:54
Wlasnie szukam czegos, moze ktos z was ma i nie jest mu potrzebny?
Kupiłem 2 lata temu zamiennik meike i nie żałuje, dużo tańszy bo koło 100zł, nie rozumiem zachwytu nad tymi drogimi oryginałami
Ja nie jestem zadowolony z zamiennika (pixel), kółko oraz wybierak są mało precyzyjne i ciężko czasem ustawić coś...
Xperia Z3 + Tapatalk + Swype
Kupiłem 2 lata temu zamiennik meike i nie żałuje, dużo tańszy bo koło 100zł, nie rozumiem zachwytu nad tymi drogimi oryginałami
Bo jak kupujesz zamiennik to masz loterię, będzie OK albo nie. Kupując oryginał masz pewność, że będzie działał jak należy. Poczytaj trochę tematy o zamiennikach do różnych body, zrozumiesz czemu ludzie decydują się zapłacić więcej.
Widzialem gdzies zdjecia wyrwanego mocowania statywowego z zamiennika, to byl tylko gwint zatopiony w plastiku. Swoj zestaw czesto mocowalem co statywu i nic nigdy sie nie stalo.
mbodniak
29-12-2014, 15:39
Mam meike ale aż tak źle z nim nie jest, gwint nie jest zatopiony, po otwarciu klapki widać blachę wielkości złotówki. Osobiście jestem zadowolony, znajomy również ma zamiennik i również jest zadowolony.
pchelcok
02-01-2015, 14:00
Mogłeś poszukać dobrze na alledrogo i olx to byś znalazł bo miałem oryginalny do sprzedania za niewielkie pieniądze, kup oryginalny, nie ma dużej różnicy cenowej między używanym oryginalnym a nowym zamiennikiem.
Robson_zg
02-01-2015, 23:56
Ja miałem ori przy D80, a że nie lubię body z gripem, więc sprzedałem go komuś z forum za 150 zł. Może kogoś takiego znajdziesz.... :)