PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Portret na niedzielę

Woland
21-12-2014, 20:57
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/12/2607851-1.jpg
źródło (http://plfoto.com/zdjecia_new2/2607851.jpg)

KaarooL
22-12-2014, 12:00
Szczerze? Z biegiem czasu popełniasz coraz więcej błędów w sztuce i robi się z tego bylejakość... Takie czy inne wystawy powinny mobilizować do wytężonej pracy a nie do chodzenia na skróty.

Woland
22-12-2014, 12:30
Szczerze? Z biegiem czasu popełniasz coraz więcej błędów w sztuce i robi się z tego bylejakość... Takie czy inne wystawy powinny mobilizować do wytężonej pracy a nie do chodzenia na skróty.

Zgadzam się, nic już ze mnie nie będzie :D

sokolnik
22-12-2014, 14:35
kolega @KaarooL jest bardzo krytyczny... Nic tylko trzeba się przyzwyczaić :)

KaarooL
22-12-2014, 16:31
sokolnik:

Przeca pamiętam etap kiedy Woland zaczynał - wtedy bardziej się starał... Pisanie laurek nie pomoże w rozwoju, chyba...

Woland
22-12-2014, 22:46
sokolnik:

Przeca pamiętam etap kiedy Woland zaczynał - wtedy bardziej się starał... Pisanie laurek nie pomoże w rozwoju, chyba...

ja się nigdy nie starałem bo w sumie nie mam żadnych umiejętności , które mogłyby mnie wybić ponad przeciętność, ja mam tylko talent do wyszukiwania pięknych buziek ;)

KaarooL
23-12-2014, 00:47
To na pewno, wyjątkowo ciekawe panny pozują dla Ciebie. Zapytaj sam siebie - czy nie warto byłoby pójść o krok dalej?

Szacun za to że walczysz, ale mógłbyś też pocisnąć poziom zdjęć. Wtedy doszłoby do tego, że robiłbyś zapisy z dużym wyprzedzeniem. Jeśli nie masz cierpliwości/chęci do obrabiania zdjęć, zgadaj się z kimś na maxmodels. Retuszerów tam nie brakuje a takie fajne modelki niejeden/niejedna chciał(a)by mieć w folio przed/po retuszu.

Woland
23-12-2014, 02:57
To na pewno, wyjątkowo ciekawe panny pozują dla Ciebie. Zapytaj sam siebie - czy nie warto byłoby pójść o krok dalej?

Szacun za to że walczysz, ale mógłbyś też pocisnąć poziom zdjęć. Wtedy doszłoby do tego, że robiłbyś zapisy z dużym wyprzedzeniem. Jeśli nie masz cierpliwości/chęci do obrabiania zdjęć, zgadaj się z kimś na maxmodels. Retuszerów tam nie brakuje a takie fajne modelki niejeden/niejedna chciał(a)by mieć w folio przed/po retuszu.

mam zapisy z wyprzedzeniem, a jeśli coś Ci w tej obróbce nie pasi, napisz co a nie proponuj mi pójścia do retuszerów :P
poza tym kto powiedział że obróbka tamtych retuszerów podejdzie moim Muzom, może przyjeżdżają dla tej też obróbki do mnie... i tak można w kółko nawijać temat :)

copyman
27-12-2014, 02:39
Jak dla mnie - cudo. Fakt że ramka i sposób prezentacji mi nie podchodzą ale o gustach się podobnież nie dyskutuje ;)