Zobacz pełną wersję : [qualin] pif paf
Dla odmiany cos innego :) Walther P99.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://lh3.googleusercontent.com/-wQ46smrop4w/VJBf2od1HEI/AAAAAAAARks/FfxnrNQHYdE/w1000-h665-no/DSC_3867aaa.jpg)
gatewayfl
16-12-2014, 19:49
Widzę, że wojskowe moro dla zmyłki z pas i broń policjanta :smile:
Mi się podoba.
Niestety moro nie jest wojskowe, tak samo jak pas policyjny (to pas taktyczny i udowa kabura). Jedynie p99 występuje także w policji :)
Też mi się podoba, ładnie oświetlone.
Ta fota wg mnie aż się prosi o lekką winietę :)
Mam trochę wrażenie, że broń wyszła za jasno - przy lekkim przyciemnieniu lepiej byłoby widać napis "RADOM POLAND".
Jak zostało już zauważone, moro nie pasuje do reszty - P99 to typowo policyjna broń.
Jak zostało już zauważone, moro nie pasuje do reszty - P99 to typowo policyjna broń.
Powiedz to tym, ktorzy taka bron wybrali dla mojej firmy ;) mamy jeszcze Glocki, ale one tez malo wojskowe sa ;)
Dobrze, ze nam mundury zmieniaja od stycznia to przestana ludzie z wojskiem mylic czy straza lesna :P
Jakieś takie... zbyt sterylne i płaskie...
Powiedz to tym, ktorzy taka bron wybrali dla mojej firmy ;) mamy jeszcze Glocki, ale one tez malo wojskowe sa ;)
Dobrze, ze nam mundury zmieniaja od stycznia to przestana ludzie z wojskiem mylic czy straza lesna :P
Już wolałbym chyba klocka ze względu na spust, wielkość i prostotę.
Już wolałbym chyba klocka ze względu na spust, wielkość i prostotę.
Strzelalem z roznych broni i jakos P99 najbardziej mi odpowiada, jak sie ogarnie antystres na spuscie to strzela sie naprawde bardzo fajnie :) Szkoda, ze nie trzyma sie go tak dobrze jak np. CZ75.
Dla mnie troche za duzy bajzel i faktycznie swiatlo moglo by byc lepsze (zobacz jak PiterM foci swoje noze, czasem wrzuca do watku o Fuji X). Do tego rysa czy co to w okolicach P99, uciety magazynek, itd... :razz:
Strzelalem z roznych broni i jakos P99 najbardziej mi odpowiada, jak sie ogarnie antystres na spuscie to strzela sie naprawde bardzo fajnie :) Szkoda, ze nie trzyma sie go tak dobrze jak np. CZ75.
To jak się trzyma, to już zależy od łapy ^^ Ja CZ nie znoszę i nie potrafiłem się przyzwyczaić. P99 lepiej mi w ręce leży. Tak słyszałem, że w P99 trzeba się sporo przestrzelać, żeby się nauczyć pracy spustu i przyzwyczaić, ja odłożyłem go dość szybko.
Co to za straszak? :mrgreen:
Faktycznie trochę za duży bajzel i ten ucięty magazynek, ale całość na plus jednak.
To nie moro a wz. 93 ;)
Pozazdrościć tego cudeńka. Nie miałem okazji z niego strzelac, strzelałem z Glocka i HK USP i zdecydowanie bardziej mi pasi HK. A i tak wole kałacha :mrgreen:
Dzięki za komentarze. Fotka cyknieta na szybko była w pracy. Nie bylo czasu na aranżację i ukladanie wymyslnej kompozycji.
Tematyka ciekawa :) Pistolet dobrze się prezentuje. Fajnie jak by jeszcze więcej noboji leżało, ale i tak jest spoko!
Władca Pixeli
18-12-2014, 03:45
Fajnie jak by jeszcze więcej noboji leżało, ale i tak jest spoko!
Amunicja 9mm nie jest tania :mrgreen:
Dlaczego normalna amunicja a nie Hollow Point?
Fajnie jak by jeszcze więcej noboji leżało
Lepiej jakby lezalo wiecej slownikow w Twoich okolicach ;)
Amunicja 9mm nie jest tania :mrgreen:
Dlaczego normalna amunicja a nie Hollow Point?
Taka nam dają :)
to przecież SG...zdjęcie fajne! mnie kiedyś za zdjęcia w robocie chcieli "nagrodzić"...
Lepiej jakby lezalo wiecej slownikow w Twoich okolicach ;)
Brak ! Wyślij mi kurierem- na pewno masz kilka na zbyciu :-P
Kabura i smycz z iwo-hest :) a zdjęcie się podoba.
Tak z iwo-hest. Juz trochę wysluzona bo parę lat intensywnie używana. Trzeba się będzie za nową rozejrzeć niedługo :P