Zobacz pełną wersję : SB-800 instrukcja
Zwracam się z wielką prośbą. Kupiłem nie wiedząc o tym SB-800 z instrukcją i papierami holenderskimi. Niestety nie władam tym językiem :D.
Jeśli ktoś z forumowiczów ma skan albo zna źrodlo w internecie bardzo prosze o PM.
Dzięki z góry
Pozdr.
ściągnij angielską - polska jest niedostępna, choć dopiero czerpanie korzyści jest uznawane za piractwo
poczytaj forum, wiele więcej załapiesz niż z tej przydługiej i nudnawej lekturki ;-) ja tak zrobiłem i jestem znacznie bardziej oświecony... i szczęśliwy z nowego nabytku :-)
Zwracam się z wielką prośbą. Kupiłem nie wiedząc o tym SB-800 z instrukcją i papierami holenderskimi. Niestety nie władam tym językiem :D.
Jeśli ktoś z forumowiczów ma skan albo zna źrodlo w internecie bardzo prosze o PM.
Dzięki z góry
Pozdr.
Ja mam hiszpańską. Może się wymienimy? ;) (też sądziłem, że kupuję lampę z polską instrukcją; ach to allegro). A tak poważnie, to przeszukaj forum. Z tego co kojarze, to były linki to zeskanowanej instrukcji.
No na całe szczęscie z lampka wszystko w porządku i mogę sie cieszyc nią jak i CLSem :)
Instrukcje już mam, dzięki.
Pozdr.
Michał
Sebastiann
05-05-2007, 20:00
A tak poważnie, to przeszukaj forum. Z tego co kojarze, to były linki to zeskanowanej instrukcji.
a tak na poważnie to nie było, bo na forum nie łamiemy prawa:)
Z tego co kojarze, to były linki to zeskanowanej instrukcji.
o ile nawet były przez chwilę, to zostały usunięte.
temat załatwiony - zamykam.