Zobacz pełną wersję : nikon d7100 górny wyświetlacz
Witam wszystkich ,jestem na tym forum nowy ,jestem szczęśliwym posiadaczem N 7100 zaledwie od kilku godzin,nigdzie nie mogę wyczytać w instrukcji czy możliwe jest wyłączenie górnego wyświetlacza ,nie wiem czy tak ma być ,w każdym razie u mnie po wyłączeniu aparatu mały wyświetlacz nadal pokazuje symbole kart oraz bodajże ilość zdjęć jakie można wykonać ,będę wdzięczny za odpowiedż
highseas
13-12-2014, 23:24
No chyba, że wyjmiesz baterię :)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
cz4rnuch
13-12-2014, 23:29
Wyciągnij baterię i śpij spokojnie ;) Przygotuj się na tonę złośliwości, podśmie****ki i odsyłanie do forumowej szukajki. Witamy na forum.
pan.lukasz
14-12-2014, 00:18
zaklej plastrem czarnym, wydaje mi się, że zadziała, ale ręki nie dam sobie uciąć, jeśli coś będziesz jeszcze widział
Wyciągnij baterię i śpij spokojnie ;) Przygotuj się na tonę złośliwości, podśmie****ki i odsyłanie do forumowej szukajki. Witamy na forum.
zaklej plastrem czarnym, wydaje mi się, że zadziała, ale ręki nie dam sobie uciąć, jeśli coś będziesz jeszcze widział
no i sie zaczelo ;-)
gatewayfl
14-12-2014, 09:25
Ten wątek można by usunąć. Nikomu nie pomoże.
adriansocho
14-12-2014, 09:45
Ten wątek można by usunąć. Nikomu nie pomoże.
Ale chyba też nikomu nie zaszkodzi?
gatewayfl
14-12-2014, 10:02
Ale chyba też nikomu nie zaszkodzi?
Jak ktoś lubi tematy typu "czy białe jest białe, a czarne jest czarne" to nie.
W takim razie dodam coś od siebie, by wątek miał kilka stron więcej :mrgreen: :
można jeszcze wydłubać wyświetlacz to go z pewnością wyłączy na dobre ;)
Witam wszystkich ,jestem na tym forum nowy ,jestem szczęśliwym posiadaczem N 7100 zaledwie od kilku godzin,nigdzie nie mogę wyczytać w instrukcji czy możliwe jest wyłączenie górnego wyświetlacza ,nie wiem czy tak ma być ,w każdym razie u mnie po wyłączeniu aparatu mały wyświetlacz nadal pokazuje symbole kart oraz bodajże ilość zdjęć jakie można wykonać ,będę wdzięczny za odpowiedż
Strona 38 pełnej wersji instrukcji obsługi, szukajcie aż znajdziecie.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/12/ekran-1.jpg
źródło (https://lh5.googleusercontent.com/-7SjLHjLfBhU/VI1F2j5tJcI/AAAAAAAAHd4/oOf-1uPPdx8/s667/ekran.jpg)
Można też markerem te cyferki/literki delikatnie ,, wyretuszować" ;-)
Z ,, deski" pisane