PDA

Zobacz pełną wersję : Znikający dysk sieciowy

krzall
10-12-2014, 16:25
Dzień dobry, jak w temacie zginął mi z IE dysk sieciowy, mam łącze do przeglądarki i tam mogę wejśc w opcje dysku - pamięci zewnętrznej i jej ustawień - ale nie mogę wejśc w foldery eksploratorem
Dodam że jak podłącze do sieci inny komp ten widzi folder dysku w otoczeniu
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/924013c4c76e5d35.html)
na zdjęciu miejsce gdzie był xfiles a obecnie jest tylko Anna...
Pewnie coś przestawiłem ale nie łapię co. Z góry dziękuję za pomoc :)

RobertMiernik
10-12-2014, 16:30
Dzień dobry, jak w temacie zginął mi z IE dysk sieciowy, mam łącze do przeglądarki i tam mogę wejśc w opcje dysku - pamięci zewnętrznej i jej ustawień - ale nie mogę wejśc w foldery eksploratorem
Dodam że jak podłącze do sieci inny komp ten widzi folder dysku w otoczeniu
na zdjęciu miejsce gdzie był xfiles a obecnie jest tylko Anna...
Pewnie coś przestawiłem ale nie łapię co. Z góry dziękuję za pomoc :)

Zgodnie z powiedzeniem cudze chwalicie swego nie znacie, wybieram Annę. Sculy z xfilesa była całkiem ok, ale to było 25 lat temu...

krzall
10-12-2014, 16:39
Zgodnie z powiedzeniem cudze chwalicie swego nie znacie, wybieram Annę. Sculy z xfilesa była całkiem ok, ale to było 25 lat temu...
Zeby to było takie proste i można by było dostać się w ten sposób ... a tak hmm mam problem bo nie mogę skopiować zapisanych plików tylko na około za pomocą drugiego kompa :)

Majek
11-12-2014, 16:06
:confused:

krzall
12-12-2014, 15:57
:confused:

no niestety nie pojawił się... w niedzielę będę miał więcej czasu to poczytam gdzieś po forach i może dojdę co narozrabiałem ;)
Pewnie to jakaś głupota ale... kłopotliwa :)

krzall
16-12-2014, 19:16
narozrabiałem ;)
Pewnie to jakaś głupota ale... kłopotliwa :)

Dzień dobry
już wiem - adres :) serwera dns. Przy okazji czegoś innego wyszło.
Jeszcze mam problem z odłączaniem się netu co jakiś czas... ale może po zmianie tego będzie i to śmigać. Zobaczymy :)
Wszystkim co myśleli o moim pytaniu (problemie) dziękuję :)
POzdrawiam