Zobacz pełną wersję : gdzie wyczyścić matrycę (Chorzów, Katowice i okolice)
Witam
Kupiłam niedawno roczny aparat NIKON d50 i ma zabrudzoną matryce (niekoniecznie pyłki), czyszczenie gruszką nie pomogło. Czy ktoś orientuje się gdzie można dać do wyczyszczenia w okolicy Chorzowa, Katowic, bo sserwis NP troszkę daleko. Dziękuję i pozdrawiam
fader_audio
06-05-2007, 14:26
witam. Mieszkam w katowicach. Jeśli nie pomogło czyszczenie gruszką to będzie dośc cięzko znależc taki punkt. Wiem że dobre naprawy wykonuja w Katowicach na wojewódzkiej może oni coś poradzą. W ligocie w Katowicach jest alfa foto hurtownia może oni moga coś poradzić. jeśli nic z tego To kiedys orientowałem sie gdzie dać mojego starego nikona do naprawy. W Tarnowskich Górach jest punkt który z pewnościa to wykona jeśli nie to wysyła do serwisu w W-wie więc nie bedzie wtedy problemu. jeśli znajedę numer telefonu to sie odezwe pzdr.
agnieszka79
05-04-2009, 11:17
W CHORZOWIE NA UL. Hajduckiej jest świetny gosc naprawia czysci apararty jest naprawde super zna sie na naszych zabawkach jak mało kto tu podaje jego telefon jakby ktos mial problemy mozna przedzwonic : Arkadiusz Gara tel 602133776
Witam
Kupiłam niedawno roczny aparat NIKON d50 i ma zabrudzoną matryce (niekoniecznie pyłki), czyszczenie gruszką nie pomogło. Czy ktoś orientuje się gdzie można dać do wyczyszczenia w okolicy Chorzowa, Katowic, bo sserwis NP troszkę daleko. Dziękuję i pozdrawiam
Witam. Pozwolę sobie podpiąć się do tematu. Sytuacja z moim D80 jak wyżej. Proszę o wskazanie dobrego serwisu w Zielonej Górze bądź okolicach.