Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] The Shadow on Her Smile
http://wpkx.pl/L1017944C%20The%20Shadow%20on%20Her%20Smile%20640. jpg
źródło (http://wpkx.pl/L1017944C%20The%20Shadow%20on%20Her%20Smile.jpg)
(Klikniecie powiększa.)
Mortisek
09-03-2016, 23:03
Tak, wiem, dostanę złotą łopatę ale jak dla mnie to po prostu chamska reklama, a nie zdjęcie do oceny.
Złotą łopatę i laur TV Trwam. Zrobiłeś mi wieczór. :D
skarcity
10-03-2016, 11:09
Złotą łopatę i laur TV Trwam. Zrobiłeś mi wieczór. :D
Nie bardzo wiem jak powiązać post Mortisek z TV Trwam. Jakaś podpowiedź? Ze złotą łopatą nie mam problemu :-)
Samo zdjęcie... takie Twoje. Niby nic w nim nie ma, ale coś chyba jest.
Pozdrawiam
Naprawdę nie wiesz? ;)
Wrzucenie teorii spiskowej w... cokolwiek i przy tym przypisanie mi chamstwa.
Woytek, chamie, zostałeś masażystą i nic nie mówiłeś?
Krzysztof Orłowski
15-03-2016, 10:42
Chyba tylko tyle, poprawnie zrobione zdjęcie nocne. Temat banalny zawiera lokowanie produktu.
Chyba tylko tyle, poprawnie zrobione zdjęcie nocne.
A, dziękuję. Tym bardziej, że to noc amerykańska. :D
Temat banalny zawiera lokowanie produktu.
Kolejny, który patrzy, ale widzi tylko reklamę... ;)
Krzysztof Orłowski
16-03-2016, 12:07
To gratulacje za "noc amerykańską".
Domyślam się, że chodzi o cień na twarz pani z plakatu ;) Jeśli tak to po co tak szeroko kadrowanie ?
?... Jeśli tak to po co tak szeroko kadrowanie ?
No właśnie, i się nie wykręcaj, że to stałka, wszyscy już wiedzą, że masz zooma!
Domyślam się, że chodzi o cień na twarz pani z plakatu ;)
Tytuł brzmi "Cień na jej uśmiechu", a Ty się domyślasz, że chodzi o cień na twarzy pani z plakatu...
Przypomniała mi się scena z jakiejś bajki, z opisem: "Tymczasem na placu do gry w słupki hipopotam rozstawiał słupki przygotowując się do gry w słupki."
Scena powtórzyła się 3 razy, i opis też... ;)
Jeśli tak to po co tak szeroko kadrowanie ?
Wydawało mi się, że taka kompozycja mi akurat spasowała, ale teraz wiem, że plakat zadziałał podprogowo, abym w rezultacie nieświadomie, choć po chamsku (też nie będąc tego świadom), zalokował produkt na Nikoniarzach.
Ulica manipuluje człowiekiem, ot co.
No właśnie, i się nie wykręcaj, że to stałka, wszyscy już wiedzą, że masz zooma!
Ba! Ostatnio to nawet mam małpę z zoomem!
Ale to akurat Noctilux, czyli - jak już zostało stwierdzone wyżej - szkło do zdjęć nocnych.
Dlatego taka a nie inna emotka. Kadr z reklamą a Ty sie dziwisz, że nikt nie zwraca uwagi na główny temat zdjecia. Nie widziałeś tego przed zrobieniem zdjęcia i przed zamieszczeniem go na forum a czasu miałeś dużo.