Zobacz pełną wersję : Klucz do Office'a z Alledrogo
Czy takie coś to jest legalne, czy to jakiś przekrętas?
http://allegro.pl/office-2013-pro-32-64-bit-klucz-automat-od-firmy-i4768624750.html
Aktywować Office tym kluczem pewnie da się, ale jest to niezgodne z licencją. Więc sam Office pomimo że zarejestrowany będzie nielegalny.
Żadnych danych sprzedawcy... śmierdzi to.
Lepiej wysłać maila do Microsoftu i sie upewnić, niż wtopić 150 pln. Moim zdaniem lewizna.
pisałem ostatnio z podobną firmą w sprawie Win7. Same wymijające odpowiedzi a po kilku mailach stwierdzenie sprzedawcy "jak się nie podoba to można kupić u kogoś innego".
Faktycznie sporo "firm" sprzedaje takie klucze i przeważnie z młodych kont all. Zdarzają się nawet tacy, co wystawiają FV z UK...oszczędny płaci 2 razy
mike ferrero
05-11-2014, 20:15
Smród jak nic. Ja dałem za pakiet ok 530 zeta, kupilem 2 szt i wiem , że mam legalnie. Zadaj pytanie Microsoftowi i daj link do aukcji, "koledzy" się tym zajmą. :-)
Zadaj pytanie Microsoftowi i daj link do aukcji, "koledzy" się tym zajmą. :-)
A tu byś się zdziwił i to bardzo :) Prędzej Allgro wywali aukcji, niż MS kiwnie palcem.
Dobra, macie rację to lewizna.
Kupiłem Office'a 2013 normalnie w pudle itd, tylko w wersji bez nośnika - sama karta z kluczem aktywacyjnym. Skąd do ciężkiej cholery można pobrać instalkę pakietu? Przegrzebuję strony MS i nie mogę nigdzie znaleźć.
Pobrałem instalkę z jakichś dobrychprogramów, czy innego komputerświata, ale tam jest demo wersja Office Professional Plus i przy instalacji nigdzie nie pyta mnie o klucz. Czy mam czekać, aż demo się skończy, wtedy spyta mnie o aktywację?
sokrates
06-11-2014, 13:40
Majek - na pudełku jest napisane: wchodzisz ma office.com/setup zakładasz tam konto Microsoftowe (jak jeszcze nie masz) wpisujesz klucz z pudełka i masz linka do pobrania instalki właściwej wersji Office. Tylko przed tym wywal wcześniejsze wersje Office 2013 demo - jesli instalowałeś.
No właśnie teraz doczytałem... W zasadzie już kiedyś to robiłem, ale z czasem się zapomina takie rzeczy. I faktycznie okazało się, że mam konto Live! i nawet są do niego przypięte już inne produkty... Dzięki i sorki za zawracanie 4 liter. ;-)