PDA

Zobacz pełną wersję : Poszukiwany serwis uszkodzony d4

sweety_77
29-10-2014, 11:27
Witam Was. jestem tu nowa mam problem, dostalam od chlopaka na urodziny NIkona D4, niestety podczas zdjęć w plenerze upadł mi obiektywem w doł, wylamalo obiektyw, jaki kawałek dostal się do srodka body, uszkodzona zostala matryca. Poszukuje serwisu ktory mi naprawi aparat w miare niedrogo. Chłopak nie wie i chcialabym to szybko naprawic bez jego wiedzy, bo bedzie mu przykro i jak przypuszczam wkurzy sie nie zle. Porszę o pomoc. Sweety_

Irma
29-10-2014, 11:41
To Cie bardzo mocno zaboli finansowo, niestety. To najwyzsza polka w N i najwyzsze ceny serwisu.

MstrG
29-10-2014, 12:36
Witam Was. jestem tu nowa mam problem, dostalam od chlopaka na urodziny NIkona D4, niestety podczas zdjęć w plenerze upadł mi obiektywem w doł, wylamalo obiektyw, jaki kawałek dostal się do srodka body, uszkodzona zostala matryca. Poszukuje serwisu ktory mi naprawi aparat w miare niedrogo. Chłopak nie wie i chcialabym to szybko naprawic bez jego wiedzy, bo bedzie mu przykro i jak przypuszczam wkurzy sie nie zle. Porszę o pomoc. Sweety_

Pokaż zdjęcia jak to wygląda, może uda się ocenić straty. Mogą być z telefonu.

cezary-k
29-10-2014, 12:54
Polski serwis ma sporo złych opinii, Spróbuj niemieckiego.
A chłopak kupując sprzęt wykupił dodatkowe ubezpieczenie? Masz jakąś wiedzę na ten temat?

mytnick
12-11-2014, 10:24
Witam, wie ktoś gdzie można dostać wybierak wielofunkcyjny (gumowy joystick do wyboru punktów AF) do Nikona 4d.
Robiłem wczoraj zdjęcia nocne i chyba przy zarzucaniu aparatu na ramie wyrwał się on.
Z góry dziękuję za dobrą radę.
wrrrr

RobertMiernik
12-11-2014, 11:04
O matko, nie wierzę...

Jeśli połowa obrażeń, które opisujesz jest taka w rzeczywistości, to taniej będzie wywalić aparat do kosza i kupić drugi...