Zobacz pełną wersję : Poszukiwany serwis uszkodzony d4
sweety_77
29-10-2014, 11:27
Witam Was. jestem tu nowa mam problem, dostalam od chlopaka na urodziny NIkona D4, niestety podczas zdjęć w plenerze upadł mi obiektywem w doł, wylamalo obiektyw, jaki kawałek dostal się do srodka body, uszkodzona zostala matryca. Poszukuje serwisu ktory mi naprawi aparat w miare niedrogo. Chłopak nie wie i chcialabym to szybko naprawic bez jego wiedzy, bo bedzie mu przykro i jak przypuszczam wkurzy sie nie zle. Porszę o pomoc. Sweety_
To Cie bardzo mocno zaboli finansowo, niestety. To najwyzsza polka w N i najwyzsze ceny serwisu.
Witam Was. jestem tu nowa mam problem, dostalam od chlopaka na urodziny NIkona D4, niestety podczas zdjęć w plenerze upadł mi obiektywem w doł, wylamalo obiektyw, jaki kawałek dostal się do srodka body, uszkodzona zostala matryca. Poszukuje serwisu ktory mi naprawi aparat w miare niedrogo. Chłopak nie wie i chcialabym to szybko naprawic bez jego wiedzy, bo bedzie mu przykro i jak przypuszczam wkurzy sie nie zle. Porszę o pomoc. Sweety_
Pokaż zdjęcia jak to wygląda, może uda się ocenić straty. Mogą być z telefonu.
cezary-k
29-10-2014, 12:54
Polski serwis ma sporo złych opinii, Spróbuj niemieckiego.
A chłopak kupując sprzęt wykupił dodatkowe ubezpieczenie? Masz jakąś wiedzę na ten temat?
Witam, wie ktoś gdzie można dostać wybierak wielofunkcyjny (gumowy joystick do wyboru punktów AF) do Nikona 4d.
Robiłem wczoraj zdjęcia nocne i chyba przy zarzucaniu aparatu na ramie wyrwał się on.
Z góry dziękuję za dobrą radę.
wrrrr
RobertMiernik
12-11-2014, 11:04
O matko, nie wierzę...
Jeśli połowa obrażeń, które opisujesz jest taka w rzeczywistości, to taniej będzie wywalić aparat do kosza i kupić drugi...