Zobacz pełną wersję : łedding kolejny...
Archibald
24-10-2014, 10:29
Pod ocenę się wystawiam ;)
Pozdrawiam,
Artur.
Nie jest źle, nie jest wybitnie. Artur pamiętaj że nie każda Para Młoda nadaje się do "chwalenia się"...
trzcionek
24-10-2014, 19:47
14 mnie rozj.... i będąc na miejscu Pani po lewej nie chciałbym żeby ktoś upubliczniał to zdjęcie ;) ogólnie podobają mi się te do zabawy, te z zabawy już mniej. Chodź z tych, które masz na blogu można wybrać lepsze ;)
skarcity
24-10-2014, 19:50
Zdjęcie 17 - cudne wnętrze na ślubiaka, i te siurki na ścianie, stojące na baczność przez panią młodą... Kto miał pomysł na takie wnętrze?:shock: Wnuki będą miały uciechę oglądając zdjęcia babci...
...nie każda Para Młoda nadaje się do "chwalenia się"...
Cóż Ci nie pasuje w tej PM?
Pozdrawiam
Dokładnie - Pan młody - profil na zdjęciu nr 16,12,8. Set i prace Artura są ok, ale jako materiał promujący, tej pary bym nie użył.
Dokładnie to co mi się nie podoba to Pan Młody - profil na zdjęciu nr 16,12,8. Set i prace Artura są ok, ale jako materiał promujący, tej pary bym nie użył.
Archibald
24-10-2014, 20:29
14 mnie rozj.... i będąc na miejscu Pani po lewej nie chciałbym żeby ktoś upubliczniał to zdjęcie ;) ogólnie podobają mi się te do zabawy, te z zabawy już mniej. Chodź z tych, które masz na blogu można wybrać lepsze ;)
Nigdy nie potrafiłem wybrać odpowiednich zdjęć na forum, przywykłem już ;) 14-tka poszła nieco "dla jaj" - bawi mnie niemiłosiernie mina pana pośrodku ;)
... Kto miał pomysł na takie wnętrze?:shock:
Młodzi :) Ale często bywam w takich miejscach i kompletnie mi to nie przeszkadza, ba! jest nawet fajną odskocznią od krzaczków, a z kolei sterylnych klimatów pałacowych jakoś kompletnie nie czaję...
Mai11 - sporo prawdy zapewne jest w tym co piszesz, niemniej nigdy jakoś nie patrzyłem w ten sposób. Mega fajna para to jest i tak ich postrzegam :) Nie zrobię zdjęć na stronie tylko z tego materiału, ale to świeżynka i wrzucam pod ocenę na forum... choć niestety niewiele trafia się sensownych komentarzy w tej kategorii to jednak czasem coś się pojawi co uzasadnia tego typu wrzutki ;)
Sam często wpadam w pułapkę "fajnej pary" - niestety. Zresztą to już chyba tak jest, że fotograf zawsze patrzy na swoje zdjęcia poprzez pryzmat swoich odczuć, doświadczeń - prawdopodobnie nie da się od tego odciąć...W największych agencjach fotograf robi swoje, a edytorzy swoje, i powstaje nowa jakość. Dlatego sam korzystam z forum aczkolwiek jak sam stwierdziłeś - czasem bardziej straszno niż śmieszno ;D
Plener z butów nie wyrywa, ale przygotowania, ślub i wesele bardzo dobre. Lepsze te zdjęcia niż te co dawałeś ostatnio. Z tych tu 3 i 6 świetne.
młoda mi sie podoba, młody nie wiem :mrgreen:
co do stojących fiutów na ścianie uważam, że są spoko - wiszące byłyby obelgą :mrgreen:
14 ma moc -tu niby, że tego tamtego ą, ę, ale niech pierwszy rzuci kamieniem kto by nie..... :)
podobają mi się fajne pastelowe kolorki
nie podobają mi się bw - juz ci kiedyś pisałem, że dokładnie tak wyglądał mocno przeterminowany papier kodaka, ale może tak ma być - mogłem go nie wywalać :mrgreen:
generalnie cała sesja jest ok, ale jest obrzydliwie klasyczna - co z kolei gwarantuje zadowolenie 90% rynku
można robić sesje posrane i wprowadzać w zachwyt, ale tylko 10% rynku
w sytuacji gdy robisz to komercyjnie wybaczam ci wybór pierwszej opcji :mrgreen:
aaaa.... jak pokażesz nie ślub i nie dzieci to pójdę na chwilę do kościoła :mrgreen:
Archibald6803
24-10-2014, 22:00
..... choć nie mam w zwyczaju komentować niczyich prac - imiennikowi forumowemu uczynię wyjątek ....... ;-)
moją uwagę na dłużej zatrzymała tylko 7; reszta rzemieślnicza ( co nie znaczy że zła )
Archibald
24-10-2014, 22:37
aaaa.... jak pokażesz nie ślub i nie dzieci to pójdę na chwilę do kościoła :mrgreen:
Twoja czarna dusza może być o to spokojna - kościół Ci nie grozi w najbliższym czasie :mrgreen:
Dzięki za komentarze :)
Andrzej1974
25-10-2014, 11:18
młoda mi sie podoba, młody nie wiem
Hmm... w związku są zawsze - jak to mówią - dwie połówki... "piękna" i "brzydsza"... ;-)
[...] co do stojących fiutów na ścianie uważam, że są spoko - wiszące byłyby obelgą :mrgreen
Co do zdjęć...
- nie podoba mi się miejscówka na 17. i 18. (jest nawet o tym nawet specjalny temat na forum -> klik (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=254213)) ale skoro młodzi chcieli tak "atrakcyjne miejsce" na sesję to ich sprawa,
- kilka zdjęć - przynajmniej ja - bym trochę poprostował... ;-)
Amadeusz
01-11-2014, 01:30
Całkiem fajne fotencje, te tam na stronie. Widać, że włożyłeś tam dość zaangażowania.
A ja się zastanawiam czy by na 4 nie występlować lewej dłoni ;)
Klepane i smyrane po ekranie szmartfona