PDA

Zobacz pełną wersję : Zakup pełnej wersji aplikacji w AppStore.

stomate
15-10-2014, 17:03
Witam,

Czy ktoś z Was kupował może pełną wersję aplikacji po skończeniu się okresu próbnego?

Zainstalowałem wersję demo (w pełni funcjonalną przez 7 dni) i po okresie próbnym kupiłem "na zawsze".
Zapłaciłem, mam potwierdzenie zakupu ale to wszystko.
Aplikacja jak darła mordę (aby za nią zapłacić),*tak nadal drze mordę aby ją kupić.
Usuwanie i ponowna instalacja nic nie daje - "demo" się skończyło więc wyskakuj z kasy.

Wiem, że w przypadku tej firmy płaci się za wszystko tylko nie za to za co się płaci ale
może ktoś z użytkowników tego cuda zwanego iPhone miał podobną przygodę i wie co zrobić.
Chcę od nich tylko to za co zapłaciłem, nic, dosłownie qurva nic więcej...

Pozdrawiam

drdln
15-10-2014, 17:30
Jaka to appka?
Jak masz problemy to napisz do supportu, działa świetnie i w razie problemów zawsze zwracają kasę - nawet jak nie masz racji. Akurat pod tym względem nie można im nic zarzucić.

R
15-10-2014, 17:40
czesto jest tak, ze wersja pelna jest osobna aplikacja. moze powinienes wyrzucic te i pobrac wersje bez ograniczen

stomate
15-10-2014, 17:55
czesto jest tak, ze wersja pelna jest osobna aplikacja. moze powinienes wyrzucic te i pobrac wersje bez ograniczen

Usuwanie i ponowna instalacja nic nie daje. Nie ma innej wersji, tylko free 7 dni.
Zakup pełnej wersji odbywa się przez aplikację i sklep developera więc tym bardziej powinno działać.
Nie działa...

Apka to nawigacja Sygic World.

Dzięki!

Pozdrawiam

R
15-10-2014, 18:06
moze trzeba poczekac...moze z ich strony musi nastapic jakies przydzielenie licencji

anihil
15-10-2014, 23:30
Mam tą aplikację Sygic World, tylko że na androidzie, ale powinno to działać podobnie. W apce masz opcje Sygic Store i potem wybierasz Aktywuj/Przywròć. Pojawią się opcje: Aktywuj produkt, Przywròć Google Play (tak jest w mojej wersji) . Zakładam, że u Ciebie będzie coś podobnego.

stomate
15-10-2014, 23:43
Mam tą aplikację Sygic World, tylko że na androidzie, ale powinno to działać podobnie. W apce masz opcje Sygic Store i potem wybierasz Aktywuj/Przywròć. Pojawią się opcje: Aktywuj produkt, Przywròć Google Play (tak jest w mojej wersji) . Zakładam, że u Ciebie będzie coś podobnego.

Dzięki! Napisałem też do supportu Sygic-a, zobaczymy co oni powiedzą.

Pozdrawiam

stomate
16-10-2014, 18:35
Dzięki koledze anihil aplikacja zaczęła działać :-). Support Sygic-a potwierdził tylko to, o czym pisał anihil.
Jeszcze raz dziękuję!

Pozdrawiam

P.S. Można zamknąć :-)