Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Wypas
zapraszam do Toskanii
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://postimage.org/)
mbodniak
08-10-2014, 21:37
Dla mnie majstersztyk. Fajny "spokój" w kadrze i bardzo przyjemne w odbiorze.
Przezacnie. Nic dodać, nic ująć.
irek6311
08-10-2014, 21:42
Pomysł i wykonanie extra i mi się podoba 8)
Nostromo
08-10-2014, 22:25
Nie dość że nie skłamałeś .... to jeszcze fajnie to wygląda ...:)
Janusz
Ciekawy kadr z tego pagórkowego regionu Italii , wróciłem dziś z urlopu z Włoch min. z Toskanii więc kadr mi nie obcy :-) Pozdrawiam.
.:Gerard:.
08-10-2014, 22:42
Dla mnie tez wypas :wink:
maniak666
09-10-2014, 11:41
Rzadko tu bywasz, ale jak już,to z przytupem.
Kapitalne.
Piękne miejsce pokazane w świetnym kadrze.
Bardzo podoba mi się obróbka, zdjęcie zostało delikatnie potraktowane;) przez co jest naturalnie. :)
Przyłączam się do poprzedników - genialna fota!
Zadko komentuje tutaj krajobrazy, bo raz ze jest ich duzo i czesto sa wrzucane, dwa, ze to nie moje klimaty, trzy ze mimo zachwytow innych, nie widze w nich nic ciekawego. To tutaj hest genialne, mistrzowskie i chcialbym miec cos takiego na scianie. Pozdrawiam
piekne zdjecie. w jaki sposob zostalo zrobione? jaka kamera? jakim obiektywem?
maniak666
10-10-2014, 12:56
Masz pod spodem link do galerii Autora. Wystarczy kliknąć i otworzyć tę fotę. Wszystko jak na talerzu podane.
Oprócz sposobu-ale myslę że w najprostszy mozliwy sposób-skomponowano kadr, dobrano odpowiednie parametry i wcisnięto migawkę. Żadnej filozofii tu nie ma.:D
dziekuje. nie zauwazylem.
maniak666
10-10-2014, 13:08
Proszę bardzo.:wink:
Piękne. Poproszę kolejne bo nie wierzę że wróciłeś tylko z jedną fotką :).
witam , dziękuję za ciepłe przyjęcie foty, zapewne za jakiś czas coś dorzucę, pozdrawiam :)
Jako, ze zawsze musze sie do czegos przyczepic to przyczepie sie do tego -> dlaczego to nie ja jestem autorem tego zdjecia? :twisted: :mrgreen:
Janie, to co nam tu zaserwowales jest jednym z najlepszych krajobrazow w tym watku w historii kosmosu. Proste, ale przepiekne. Wszystko poukladane jak trzeba, pierwszy plan, dalszy, prowadzenie linii, mocne punkty, itd. Gratulacje!
PS.
Zadko
Zadki to mozna ogladac na redtube :razz: rzadko lobuzie!
katatjuta
12-10-2014, 14:44
Bardzo fajnie to ukazałeś, piękne.
Nikonozaur
14-10-2014, 20:38
Zdecydowanie zgadzam się z sugestią zawartą w tytule.
Piękna ta Toskania, ale już tyle świetnych zdjęć widziałem z tego miejsca tu na forum, że jak to się mówi "przejadło mi się". Jednak nie tu! To zdjęcie to zupełnie inny punkt widzenia. Rewelacyjne ujęcie i cudowne światło ;) Gratuluję.