Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Nic się nie zmieniło....
...dalej jest tak pięknie
Wchodząc na Halę Gąsienicową
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/10/1211-2.jpg
źródło (https://lh3.googleusercontent.com/-FcNKzKjzrfE/VCwnSmlrAII/AAAAAAAACVI/1M9J1DwTvqs/w1024-h602/1211.jpg)
pozdrawiam
Janusz
Bardzo ladnie niebo zagralo i to dzieki temu obrazek jest inny od setek z tego miejsca, podoba sie...mam nadzieje, ze nikt nie przyczepi sie do niebieskosci w cieniach, dla mnie tak ma byc.
jarekf34
01-10-2014, 18:24
Janusz przyznam, że i mi się bardzo podoba. Niebo eleganckie, śnieżek w oddali... nic tylko podziwiać :)
BArdzo ładnie, śnieg dodaje wyjątkowego uroku...
PiotrekW
01-10-2014, 22:47
Przepiękna fotka. Genialna obróbka. Jest szansa żebyśmy zobaczyli jak wyglądało to zdjęcie prosto z puszki, albo żebyś pokazał jak wyglądała obróbka tego zdjęcia? Byłoby super :)
sokolnik
01-10-2014, 23:16
Przepiękna fotka. Genialna obróbka. Jest szansa żebyśmy zobaczyli jak wyglądało to zdjęcie prosto z puszki, albo żebyś pokazał jak wyglądała obróbka tego zdjęcia? Byłoby super :)
e tam, po co psuć sobie ten efekt ? :)
Daj większe szer 1900 :)
Uwielbiam takie klimaty... jakie szkło poszło w ruch?
KolczastyNorman
01-10-2014, 23:33
Kurcze bajeczny widok. Trzy pory roku w jednym miejscu. Brawo piękne ujęcie natury:D
sokolnik
01-10-2014, 23:42
kit 18-105
Podoba się , jest przestrzeń. Pozdrawiam
Nie spodziewałem się, że przypadnie Wam do gustu, tak więc dziękuję za miłe słowa;)
Co do dłuższego boku, to mam wersję tylko taką, po prostu nie myślałem, że ktoś będzie chciał oglądać w większym rozmiarze;)
Obróbki na prawdę jest nie wiele w tym zdjęciu, po prostu z puszki było bardziej blade niż to, które tutaj pokazałem:)
Zostańmy przy tej wersji:D
Zdrówko
Bardzo ładny, staranny i czysty fot ... duży format i na ścianę!
no właśnie, a dużego formatu nie ma;D
Jestem pod wrażeniem przejrzystości powietrza co udało się uchwycić w kadrze. Kolory stonowane, nieagresywne, takie właśnie mają być. Faktycznie dobra praca na duży format !
Ładne zdjęcie. Październik jest w ogóle super miesiącem na fotografowanie Tatr. Z chęcią bym pojechał....
ladnie czysto nie przekombinowane(cukierkowe)
udalo sie powalczyc z koscielcem?
Oj słodzisz nam Janusz, słodzisz... Jak ktoś zauważył trzy pory roku na jednym zdjęciu. Ja czekam na foty z końca października z powodu kolorów typowo jesiennych. Podoba się bardzo i dawaj jeszcze. :)
Planuję jeszcze wypad w góry w październiku. Na pewno raz, jeśli pogoda dopisze- a gdy los będzie łaskawy, to i dwa razy:D
Nic dodać nic ując. Po prostu bajecznie - jak dla mnie.
Rewelacja, dla takiego widoku jeszcze raz w tym roku pojechałbym w Tatry.
Zbyszku, to w czym problem? weekend zapowiada się ciekawy;)
Zbyszku, to w czym problem? weekend zapowiada się ciekawy;)
Zapowiadał się, ale już się pogoda zmienia i chyba tak ciekawie nie będzie.
piotrx25
03-10-2014, 19:42
Zdjęcie jest tak piękne że pomimo tylu pochwał nie mogłem powstrzymać się i ja.
Jak dla mnie bardzo dobra obróbka, ale piszesz że prawie jak z puszki - więc moje body jest wadliwe lub muszę zakupić tego kita.
No i pięknie.
Osobiście, chyba bardziej bym w kucki poszedł... :-)
Podoba mi się*kadr i wykonanie, pozdrawiam
Nostromo
05-10-2014, 20:17
I całe szczęście ...
Fajna fota
Janusz