PDA

Zobacz pełną wersję : Wrocław. Jakie studio polecicie.

digit
12-09-2014, 17:24
Poszukuje jakiegoś studia do wynajęcia na kilka godzin we Wrocławiu. Im bliżej Nowego Dworu tym lepiej. Cena gra rolę. Możecie coś polecić?

sailor
12-09-2014, 22:38
znacznie latwiej by bylo doradzic gdybys powiedzial jakie masz wymagania.
troche inne studio wybiera sie do fotografii breloczkow do kluczy a inne do fotografii ciagnikow siodlowych

Onsajt
12-09-2014, 23:36
znacznie latwiej by bylo doradzic gdybys powiedzial jakie masz wymagania.
troche inne studio wybiera sie do fotografii breloczkow do kluczy a inne do fotografii ciagnikow siodlowych

Sprecyzowanie oczekiwań to w obecnych czasach sztuka.
Ma być tanio.

digit
13-09-2014, 21:33
Takie, żeby zmieścić góra pół ciągnika bez naczepy. Minimalne odejście od tła 4m-5m. Ujęcia statyczne.

SHOX!
15-09-2014, 11:15
digit, znalazłeś coś?

digit
15-09-2014, 11:20
Na razie jeszcze nie.

sailor
15-09-2014, 13:55
Na razie jeszcze nie.

Biorac pod uwage twoje podejscie do tematu jakos mnie to nie dziwi. Zapytalem o sprecyzowanie a ty odpowiedziles quasi-zartem. Brak informacji o:
Czy musi byc na parterze czy na pietrze
Czy potrzebne jest szerokie wejscie
Jaka potrzebna moc lamp modyfikatorow
Jakie tla
Minimalny metraz
Minimalna wysokosc
Czy potrzebna oddzielna garderoba

Bez tych informacji napisales posta o tresci "chce kupic samochod" - nie dziw sie ze nikt nie skacze wokol ciebie by znalezc ci studio ktore moze laskawie trafi w twoj gust.
W koncu komu zalezy by znalezc cos odpowiedniego? Zakladam ze powinno tobie

digit
15-09-2014, 15:37
Biorac pod uwage twoje podejscie do tematu jakos mnie to nie dziwi. Zapytalem o sprecyzowanie a ty odpowiedziles quasi-zartem. Brak informacji o:
Czy musi byc na parterze czy na pietrze
Czy potrzebne jest szerokie wejscie
Jaka potrzebna moc lamp modyfikatorow
Jakie tla
Minimalny metraz
Minimalna wysokosc
Czy potrzebna oddzielna garderoba

Bez tych informacji napisales posta o tresci "chce kupic samochod" - nie dziw sie ze nikt nie skacze wokol ciebie by znalezc ci studio ktore moze laskawie trafi w twoj gust.
W koncu komu zalezy by znalezc cos odpowiedniego? Zakladam ze powinno tobie

Dzięki, że chociaż Ty w jakiś sposób chcesz pomóc.
Potrzebuje studio na październik i listopad więc jeszcze mam trochę czasu.
Co do pozostałych Twoich uwag, to prościej dla mnie jest mieć namiary na studio, a potem zadzwonić albo podjechać i zobaczyć co mają. Zakładam, ze w każdym studio jest parę większych softboksów, stripy i BD. Jak nie będą mieli to przywiozę coś swojego. Potrzebuję spokojnie ująć 3 osoby jako całe postaci , a tego w moim niestety zrobić się nie da.

sailor
15-09-2014, 15:46
Potrzebuję spokojnie ująć 3 osoby jako całe postaci , a tego w moim niestety zrobić się nie da.

skoro wolisz sam podzwonic i posprawdzac to czemu nie sprobowales tego:
https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=studio%20fotograficzne%20wroc%C5%82a w%20wynajem

digit
15-09-2014, 16:16
Czy musisz być złośliwy?
Może zależy mi na poleceniu, bo ktoś z forumowiczów był zadowolony? A może ktoś zna jakieś , które mi umknęło przy wyszukiwaniu?
Skoro nie chcesz pomóc to odpuść proszę.

sailor
15-09-2014, 21:23
Czy musisz być złośliwy?
uhmmm :)

Może zależy mi na poleceniu, bo ktoś z forumowiczów był zadowolony? A może ktoś zna jakieś , które mi umknęło przy wyszukiwaniu?
Skoro nie chcesz pomóc to odpuść proszę.

jesli sie nie myle to jestem jedyna osoba w tym watku ktora cie nie olala i probuje doradzic.
skoro najpierw nie chcialo ci sie powiedziec jakiego studio szukasz, potem stwierdzasz ze wolisz sam sie przekonac i sam podzwonic to po co ci pytanie na forum o polecenie?

TOP67
15-09-2014, 21:58
Napisz do usera WuJot (http://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=28629). Ma studio, które powinno wystarczyć. Bardzo wysokie (z galeryjką), z systemem podwieszania i lampami. Tylko nie da się tam wjechać, bo są schody.

digit
15-09-2014, 22:00
Dzięki Top67. Ciągnik siodłowy najwyżej zostanie na dole.

SHOX!
18-09-2014, 10:53
digit, a może wykonać te zdjęcia ciągnika siodłowego poza studiem, w jakimś innym pomieszczeniu lub w realu. Co to mają być za zdjęcia dokładnie, może nie jest ci potrzebne studio?!