PDA

Zobacz pełną wersję : NinoVeron - Wernisaż Wystawy - 15 września - Warszawa

Bartek - NinoVeron
04-09-2014, 21:40
Witam :)

Chciałbym wszystkich bardzo serdecznie zaprosić na Wernisaż mojej wystawy "Kobiety moich marzeń", który odbędzie się 15 września w Warszawie o godzinie 19-stej w Restauracji "Sztuki i Sztuczki" ( http://www.sztukisztuczki.pl/ )

wszystkie informacje znajdziecie na stronie wydarzenia na FB - https://www.facebook.com/events/714588068588556/

Zapraszam :)

RobertMiernik
04-09-2014, 22:14
No to do zobaczenia! ;>

Olsza
04-09-2014, 23:20
Byłem we Wrocławiu na Nocy Muzeów. Bardzo polecam. Jak dam radę to chęcią będę i tym razem :-)

Vian
05-09-2014, 20:07
śledzimy z lepszą połówką Twój blog - bardzo nam się podoba.
Może uda nam się dotrzeć i na wernisaż.

nickt
09-09-2014, 20:33
Robert będziesz?? Jak tak, to może jakieś piwo przy okazji. Też bym się wybrał na wernisaż.

!AGresT
09-09-2014, 21:15
Robert będziesz?? Jak tak, to może jakieś piwo przy okazji. Też bym się wybrał na wernisaż.

Oj tak, tak tak!

fafniak
09-09-2014, 21:17
cholera....
15 tego mam ciężkie zdjęcia :(
Ale postaram sie być :)
Może mi ktoś przypomnieć ?
Bo moze się okazać że zapomnę wziąć bilobil i nie przypomnę sobie że jest wystawa...

nickt
10-09-2014, 21:55
Jak nie zapomnę to Ci przypomnę ;)
Generalnie używam do przypomnień.......przypomnień w telefonie, ale ostatnio mam ich tyle, że już przestałem nawet na nie patrzeć.
Tak czy siak zapewne do zobaczenia

Bartek - NinoVeron
10-09-2014, 23:00
:) :) jeszcze raz ZAPRASZAM :)
do zobaczenia :)

Olsza
11-09-2014, 08:43
Mi się nie uda niestety :-(

RobertMiernik
11-09-2014, 08:48

Oj tak, tak tak!

Tak, będę i piwu mówię zdecydowane TAK ;)

Jakby ktoś chciał przyjechać z daleka, to nawet mogę jakiś nocleg zapewnić...

nickt
11-09-2014, 18:01
Co prawda po ostatnim Jackowym plenerze stwierdziłem, że już nigdy nie piję.....ale jednocześnie zdążyłem już tę zasadę trzy razy złamać, to chyba mogę małe piwo wypić ;)
Pomyślę tylko jak się z dojazdem zorganizować ;)

RobertMiernik
15-09-2014, 16:32
No to jak panowie - widzimy się dzisiaj?
Nie wiem czy jechać autem i później poprawiny na grillu u mnie zorganizujemy czy zostajemy w centrumie i trzeba przyjechać taksą... ;)

!AGresT
15-09-2014, 16:45
Ja będę. Jednak nie jakoś strasznie długo - jutro do pracki. Także raczej specjalnie się przenosić nie będziemy. My przynajmniej.

nickt
16-09-2014, 17:26
Ostatni raz byłem na czymkolwiek związanym z fotografią.....samochodem jako kierowca...
Nie odnajduję się w tych klimatach bez alkoholu ;)
Poza tym oświetlenie było słabiutkie więc ciężko było sensownie oglądać zdjęcia Bartka.
Robert, może byśmy jakaś sesję zorganizowali skoro obaj jesteśmy w Wawie??

fafniak
16-09-2014, 17:32
Foty dobrze sie prezentowały , ale faktycznie oświetlenie słabe co w połączeniu z ochronną szybką na zdjęciach dawało bliki niszczące jakąkolwiek przyjemność oglądania dużych zdjęć.
Spowodowało to nawet śmieszną sytuację gdy pochylając sie aby znaleźć dobry kąt do obejrzenia bez blików zdjęcia, usłyszałem za sobą " ..i tak nic tam nie widać.." (oczywiście złośliwiec ten powyżej to powiedział ;) )
Faktycznie z boku mogło to wyglądać jakbym modelce starał sie zajrzeć między nogi ;)

RobertMiernik
16-09-2014, 17:44
Ostatni raz byłem na czymkolwiek związanym z fotografią.....samochodem jako kierowca...
Nie odnajduję się w tych klimatach bez alkoholu ;)
Poza tym oświetlenie było słabiutkie więc ciężko było sensownie oglądać zdjęcia Bartka.
Robert, może byśmy jakaś sesję zorganizowali skoro obaj jesteśmy w Wawie??

Jestem za ;]

Bartek - NinoVeron
17-09-2014, 12:04
bardzo dziękuje za przybycie :) było mi bardzo miło spotkać się z Wami i porozmawiać :)
niestety nie udało mi się porozmawiać z każdą osobą... ale mam nadzieję, że jeśli kogoś ominąłem to nadrobimy to przy kolejnym spotkaniu lub wernisażu :)

co do oświetlenia w lokalu to fakt... nie jest najlepsze :( rozmawiałem już o tym z Menadzerem "Sztuki i Sztuczki" i mają to w najbliższym czasie poprawić

mirekkania
17-09-2014, 12:52
było mi bardzo miło spotkać się z Wami i porozmawiać :)
Ja żałuję, że tak krótko rozmawialiśmy. Ale to moja wina raczej była :(

Dziękuję za fajny wieczór.