Zobacz pełną wersję : Aplikacja na android do obróbki
Michaelg
01-09-2014, 00:59
Witam,
czy zna ktoś aplikację na androida która umożliwi nałożenie na siebie dwóch zdjęć i wymazania odpowiednich fragmentów? Np krajobraz i wymazanie samego nieba. Chodzi mi głównie o taką opcję <coś jak warstwy>
Michaelg
02-09-2014, 21:31
Na mojej Z1 Compact nie mogę pobrać z marketu - nie wspiera najwidoczniej.
Niestety, nie znam nic innego.
Adobe Photoshop Touch
Tylko na tablety
Na telefony jest Photoshop Express, ale chyba nie ma warstw.
Tylko na tablety
Jeszcze wtedy nie wiedziałem, że chodzi o telefon. Z drugiej strony, używanie PSa, masek i warstw na telefonie, nawet największym, chyba średnio ma sens, prawda?
Na telefony jest Photoshop Express, ale chyba nie ma warstw.
Nie ma.
Jeszcze wtedy nie wiedziałem, że chodzi o telefon. Z drugiej strony, używanie PSa, masek i warstw na telefonie, nawet największym, chyba średnio ma sens, prawda?
Nawet na tablecie nie ma sensu, jeśli nie ma się ekranu pracującego z bardzo precyzyjnym rysikiem.
Dla mnie obróbka na telefonie/tablecie sprowadza się do wywołania RAWów i do tego 5" Nexus 5 sprawdza się idealnie.
A jak mam robić coś więcej, to zawsze pakuję 17" laptopa. Te 3.5kg przy masie całego sprzętu nie robi żadnej różnicy.
Michaelg
04-09-2014, 00:04
Wiem.
Szukałem takiej aplikacji do zabawy w TYPOWO fotografię mobilną od A do Z.
Co do obróbki na tablecie w PS Touch da sie , nawet bez rysika, ale jest to meeega żmudne i nie wygodne.
Dzięki, jak ktoś coś trafi prosze o info:)
Można odpalić kompilację GIMPa, ale interface żywcem przeniesiony z wersji PC, więc wymagany bardzo duży ekran.
Wiem.
Szukałem takiej aplikacji do zabawy w TYPOWO fotografię mobilną od A do Z.
Co do obróbki na tablecie w PS Touch da sie , nawet bez rysika, ale jest to meeega żmudne i nie wygodne.
Dzięki, jak ktoś coś trafi prosze o info:)
To kup sobie notebooka 11-13" z dotykowym ekranem i po problemie.
Nawet nie myśl, że znalazł się jakiś idiota, któremu chciałoby się pisać zaawansowaną aplikację z warstwami, maskami, itp, która miałaby jeszcze działać na ekranie 4" obsługiwanym palcem...
To kup sobie notebooka 11-13" z dotykowym ekranem i po problemie.
Surface Pro 3. Definitywnie Surface Pro 3...