PDA

Zobacz pełną wersję : Battlefield 3 & Battlefield 4

Aeon88
20-08-2014, 13:57
Witam,

Mam BF3, pykam w nią wieczorami jeśli mam czas. Jako, że ostatnio wymieniłem grafikę w kompie zastanawiam się nad zakupem BF4 bo jest w promocji Origin za 60zł, oczywiście sama podstawa, bez premium, BF3 też mam bez premium. Szkoda mi trochę BF3 bo już zdobyłem wszystkie bronie snajpera i technika ale grafika w BF4 mnie zachwyca a dodatkowo moje ulubione mapy z BF3 mogę mieć w BF4 (tylko muszę poczekać aż dodatek stanieje).

Mam pytanie do ludzi którzy się przesiedli z BF3 na BF4 - jesteście zadowoleni z przesiadki? Będąc na moim miejscu czyli mając zrobionych 2 z 4 żołnieży, kupilibyscie BF4 i grali od zera czy jednak woleli byście dokończyć BF3 w sensie odblokować wszystko a potem dopiero się przesiąść? Mowa tylko o multi, w singla nie gram kompletnie.

I jak wygląda sprawa z bugami w BF4? Naprawiono te problemy?

sheva
25-08-2014, 22:22
Mogę się wypowiedzieć tylko o wersjach na ps3 i ps4 i jak dla mnie warto. Ale to nie jest rewolucja, raczej ewolucja dobrych pomysłów, po prostu bf3 na sterydach, więcej szybciej lepiej.

A pro po gram na ps4 moj nick na PSN T_Sheva, jak ktoś ma ochotę popykać to zapraszam :)

Greg77
26-08-2014, 04:03
Kupilem BF4 w zeszlym tygodniu w promocji Orgin, kosztowalo €19.99, ale wybralem wersje z dodatkiem "cos tam China" i dodatkowami "Battlepack" oraz kilkoma gadzetami za €24.99.
Sprzet mam taki srednio pod gry, bo choc jest to i7 i 16GB RAMu to grafe mam juz kilku letnia GF460GTX (PNY wersja podkrecona fabrycznie), grafika mogla by byc mocniejsza, ale ja grywam "niedzielnie", spedzam na graniu moze kilka godzin miesiecznie a do obrobki ta grafika w 100% wystarcza.
Co do przejscia z BF3 to mam wszystkie BFy od BFBC2 do obecnego BF4, BF3 mnie denerwowal i czesciej odpalalem BFBC2 niz BF3, BF4 jak narazie mi sie bardzo podoba, jest fajny graficznie, jak wspomnial sheva jest to taka wersja BF3 na sterydach, fajne mapy, tryby gry ktorych nie bylo we wczesniejszych wersjach tak jak CTF ktory uwielbialem na SoFII i Wolfensteinie lata temu.
Bugow nie zaobserwowalem, ale ze mnie taki gracz, ze nawet nie zwracam na takie rzeczy uwagi :D