PDA

Zobacz pełną wersję : Nie mogę uruchomić CNX2

Jolania
13-08-2014, 20:14
Klikam na ikonkę programu na sekundę pojawia się okienko startowe i nic... Zainstalowałem ponownie (upgrade z nx1 do NX2) i nic. Wcześnie czyściłem dysk C, także pliki systemowe. Po tym zabiegu program działał ale miałem problemy z zapisaniem edytowanych plików - brak odpowiedzi programu. Jak odinstalowywałem dwójkę plików cache (chyba tak się nazywały) jedynki nie ruszałem. Pomocy!

creep
13-08-2014, 21:14
Spróbuj przywrócić jakiś historyczny punkt przywracania systemu, im starszy tym lepiej. Nie ma to teoretycznie za dużo wspólnego z CNX, i pewnie rozwiązanie problemu jest inne, ale mi już to pomogło przy kilku programach.

Jolania
14-08-2014, 15:49
Zainstalowałem system na nowo i NX2 tez. Obrabiam plik i po chwili program spowalnia wariuje. Uruchomienie IE prawie niemożliwe - zaskoczył po minucie, dwóch. Zaczeło mi się to dziać po deinstalacji Kasperkego chyba i zapuszczeniu Defendera. Jednak system postawiony na nowo bez antywirusa i dalej to samo. Ręce opadają, a robota czeka...

Jolania
14-08-2014, 16:32
Parę chwil temu przezyłem grozę. Wszystkie pliki z folderu, który obrabiałem zginęły po wyłożeniu sie NX2. Całe szczęście jest ich kopia. Co może być????