Zobacz pełną wersję : Nie mogę uruchomić CNX2
Klikam na ikonkę programu na sekundę pojawia się okienko startowe i nic... Zainstalowałem ponownie (upgrade z nx1 do NX2) i nic. Wcześnie czyściłem dysk C, także pliki systemowe. Po tym zabiegu program działał ale miałem problemy z zapisaniem edytowanych plików - brak odpowiedzi programu. Jak odinstalowywałem dwójkę plików cache (chyba tak się nazywały) jedynki nie ruszałem. Pomocy!
Spróbuj przywrócić jakiś historyczny punkt przywracania systemu, im starszy tym lepiej. Nie ma to teoretycznie za dużo wspólnego z CNX, i pewnie rozwiązanie problemu jest inne, ale mi już to pomogło przy kilku programach.
Zainstalowałem system na nowo i NX2 tez. Obrabiam plik i po chwili program spowalnia wariuje. Uruchomienie IE prawie niemożliwe - zaskoczył po minucie, dwóch. Zaczeło mi się to dziać po deinstalacji Kasperkego chyba i zapuszczeniu Defendera. Jednak system postawiony na nowo bez antywirusa i dalej to samo. Ręce opadają, a robota czeka...
Parę chwil temu przezyłem grozę. Wszystkie pliki z folderu, który obrabiałem zginęły po wyłożeniu sie NX2. Całe szczęście jest ich kopia. Co może być????