Zobacz pełną wersję : NIKON 5400 czarne zdjęcia
Posiadam taki aparat ale niestety nie mam gwarancji już a aparat się popsuł siadła prawdopodobnie matryca. Nic nie widać na LCD tylko menu i zdjęcia są czarne po zgraniu na komputer. Czy jest szansa ze zostanie naprawiony w serwisie za free czytałem ze to jest wada fabryczna tego modelu i jeszcze kilku innych. Czy ktoś juz miał podobny przypadek?
Posiadam taki aparat ale niestety nie mam gwarancji już a aparat się popsuł siadła prawdopodobnie matryca. Nic nie widać na LCD tylko menu i zdjęcia są czarne po zgraniu na komputer. Czy jest szansa ze zostanie naprawiony w serwisie za free czytałem ze to jest wada fabryczna tego modelu i jeszcze kilku innych. Czy ktoś juz miał podobny przypadek?
Jest duża szansa na bezpłatną naprawę. Polecam lekturę:
http://nikoneurope-pl.custhelp.com/cgi-bin/nikoneurope_pl.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=20698&p_created=1169114446&p_sid=e9tTbiAi&p_accessibility=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPSZwX3NvcnRfYnk9JnBfZ3JpZHNvcnQ9JnBfc m93X2NudD00NjAmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N 2PSZwX3NlYXJjaF90eXBlPWFuc3dlcnMuc2VhcmNoX25sJnBfc GFnZT0x&p_li=&p_topview=1
Pozdrawiam i powodzenia.
wiem czytałem już to licze na bezpłatna naprawe. A wie moż ktoś jak mogę goscia dojechać co mi taki aparat sprzedał na allegro? opłaca sie zgłaszać na policję?