PDA

Zobacz pełną wersję : It's a prank bro!

docxxx
08-08-2014, 00:43
Wiecie co, chyba się starzeję, ale nie rozumiem tej bandy gimbusów z parciem na jutubową sławę. Mówcie sobie co chcecie o tolerancji, ale dla mnie to jest bezczelność i obraza. Jeśli taki prank (wygłup) dotyczyłby mojej osoby, to gość po prostu dostałby w ryj i to porzadnie:

4E-M8leGGsI

Co o tym sadzicie?

RobertMiernik
08-08-2014, 01:01
z wielką przyjemnością oglądam takie filmiki - prank to może i byłby, gdyby te barany miały IQ chociaż 13...

Przynajmniej można pooglądać jak kretynom ktoś łomot spuszcza...

Kurtz
08-08-2014, 01:03
Chamstwo i głupota. I po co to tutaj wklejasz? Tak z ciekawości się pytam.

freefly
08-08-2014, 01:05
Też jesteś czarnym z getta docxxx?
Nie wiesz, że upośledzonych nie bije się, tylko leczy.

shaolin
08-08-2014, 01:19
Chamstwo i głupota. I po co to tutaj wklejasz? Tak z ciekawości się pytam.

Zeby zasiegnac opinii czy sie starzeje... i nie starzeje sie, to lud jest coraz glupszy dlatego lyka takie gowna (wystarczy rozejrzec sie po YT ile odwiedzin maja takie filmiki - za duzo). Kiedys jeden z takich debili przyjmie kulke i sie skonczy zabawa. Ogolnie kulka dobra na wszystko. Chetnie wprowadzilbym ta metode w Polsce :twisted:

docxxx
08-08-2014, 01:20
Wkleiłem, bo poczytałem komentarze, jacy Ci ludzie nietolerancyjni itd. Ktoś nawet nawiązał do Zawiszy i Rafalala ;)

ps. Freefly, jak byłem młody, też byłem murzynem ;)

freefly
08-08-2014, 01:30

I biłeś upośledzonych?;)

docxxx
08-08-2014, 01:34
;)

ZeE5QAGjNOg

Kurtz
08-08-2014, 01:36
Ja uważam się, za umiarkowanie tolerancyjną osobę, ale jak ktoś mnie atakuje, to się bronię. Wyrwanie komórki, to naruszenie mojej nietykalności i atak na moją osobę. Nie wiem czy następny nie będzie nóż, albo pałka, więc naturalną reakcją powinna być obrona, przez szybki kontratak i dystans... A to, czy ktoś sobie zażartował po prostu, można by wyjaśnić, jak zagrożenie zostałoby już zneutralizowane i np zbierało zęby z ziemi.
Co to ma wspólnego z tolerancją? W większości przypadków jest to idiotyczny atak na drugą osobę, czasem słowny, a czasem fizyczny. W przypadku ostatniego, reakcji obronnej nie ma się co dziwić. Może wyjęcie klamki to przesada, ale to są czarni z getta, więc...

fafniak
08-08-2014, 06:55
Poziom debilizmu jest porazajacy

MstrG
08-08-2014, 08:06
docxxx, nie starzejesz się, tylko internet zaczyna Ci umykać. Zobacz ile ostatnio powstało takich kanałów z "prankami" na YT. Najpopularniejsze są te, gdzie udaje się kogoś sprowokować. Im więcej wyświetleń, tym więcej $$.
Na początku to było śmieszne, ale wtedy poziom żartów był troszkę wyższy.

Dorian
08-08-2014, 09:27
Może wyjęcie klamki to przesada, ale to są czarni z getta, więc...

Żadna przesada. Ktoś Cię atakuje, to się bronisz. Przynajmniej masz pewność, że skutecznie. ;) Na debilizm to skuteczne lekarstwo. Myślę, że w wielu przypadkach nie trzeba użyć broni, wystarczy ją pokazać, a taki delikwent następnym razem zastanowi się 10 razy zanim sobie głupio zażartuje.

Tak, mogę być czarnuchem z getta, nazywajcie mnie jak chcecie. ;)

freefly
08-08-2014, 10:41
Żadna przesada. Ktoś Cię atakuje, to się bronisz. Przynajmniej masz pewność, że skutecznie. ;) Na debilizm to skuteczne lekarstwo. Myślę, że w wielu przypadkach nie trzeba użyć broni, wystarczy ją pokazać, a taki delikwent następnym razem zastanowi się 10 razy zanim sobie głupio zażartuje.

Debilizm jako jednostkę chorobą leczy się w inny sposób, tak samo jak w inny sposób leczy się agresję.
Czym większy prymityw, tym łatwiej go sprowokować. Są osobniki, które stają się agresywne, nawet podczas kontaktu wzrokowego. Jestem na 200% pewien, że w przypadku 99,9% czarnych osobników z tego filmiku nawet zwykły krótki bezpośredni kontakt wzrokowy wyzwoliłby agresję. Bez potrzeby prowokowania słownego, czy fizycznego.

michasacuer
08-08-2014, 10:50
Panowie, polecam na ten ponury dzień. Nie jestem rasistą, (żeby nie było) ale ten człowiek mnie bawi (dużo jest filmów z jego uziałem w internecie, Amazing Racist) ;) Dla tych co znają angielski na poziomie komunikatywnym ;)

9Z0XDKRWHgs

dGFOf1ezyfI

PWO7CMF5otY

doktor
08-08-2014, 10:53
Debilizmu się*nie leczy, gdyż jest to upośledzenie lekkiego stopnia. Dorosły jest na etapie rozwoju 12. letniego dziecka, niestety pozbawiony jest możliwości abstrakcyjnego myślenia, co udowodniły te filmiki. Nie wiem czy kontakt wzrokowy spowodowałby agresję, ale pierdnięcie w twarz 120 kilowemu murzynowi świadczy o upośledzeniu poważniejszego stopnia. Nie lepiej z kontrolowaniem impulsów agresywnych radzą sobie celebtyci atakujący robiących im zdjęcia. Czekam na filmik pt: Jak dałem po pysku niedźwiedziowi lub Tygrys syberyjski - co mi zrobisz jak mnie złapiesz.

freefly
08-08-2014, 10:56
Czekam na filmik pt: Jak dałem po pysku niedźwiedziowi lub Tygrys syberyjski - co mi zrobisz jak mnie złapiesz.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://giftube.pl/pics/472.gif)

Dex
08-08-2014, 10:57
To został jeszcze tygrys :D

doktor
08-08-2014, 10:57
To jest zwykła nieuprzejmość. Gbur nie chciał się*orzeszkiem podzielić. I jeszcze uderzył misia. Poza tym chyba brakuje dalszego ciągu...

shaolin
08-08-2014, 11:06
To został jeszcze tygrys :D

Tygrys ma wywalone na wszystko:

https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/08/QJQxJp-1.jpg
źródło (http://imageshack.com/a/img911/7181/QJQxJp.jpg)

doktor
08-08-2014, 11:13
Shao, to jest tygrys po obiadku. Nie liczy się. W dodatku wygląda na bardziej rozwiniętego intelektualnie od gostków, którzy te "żarty" uskuteczniali.

Kurtz
08-08-2014, 15:13

Wiesz, jak się wyciąga broń, to po to, żeby jej użyć, a nie dla przyjemności. Straszenie też dla mnie jest trochę kiepskim pomysłem, bo nie wiesz czym on Cię następny postraszy. Za duże ryzyko.

Debilizm jako jednostkę chorobą leczy się w inny sposób, tak samo jak w inny sposób leczy się agresję.
Całe szczęście, że kiedyś, kiedy nasza rasa dopiero się rozwijała leczenie wszelkich tego typu ułomności przebiegało w innym trybie i zajmowały się tym głównie mamuty, tygrysy czy inne drapieżniki, które po prostu debili zjadały.
Z resztą, ta osoba, nie ma jednostki chorobowej, jest po prostu głupia i ma zwichrowane poczucie humoru i uważa się za bezkarną, bo przecież "it's a prank!" "there's a camera!" "it's for youtube!".
Nie można popadać w absurd mówiąc o tolerowaniu takich zachowań.

tipsi
08-08-2014, 15:44
Ja nie jestem "czarnuchem z getta", ale byłbym chyba znacznie mniej tolerancyjny niż większość z nich wobec takiego gnoja i nie skończyłoby się na paru niewinnych klapsach.

marszull
08-08-2014, 23:48
z niedzwiedziem i czlowiekiem, to od razu ta reklama mi sie kojarzy ;)

f94WI-0chv4

Onsajt
09-08-2014, 00:19
Czarni to jednak nie mają luzu:)

docxxx
09-08-2014, 00:21
Gdzieś jest jeszcze drugi film, na których widać nieudane pranki i krzywdę ludzi. Np. faceta tak przestraszyli, że dostał ataku padaczki i padł na długi. Jakby mi tak ktoś dzieci wystraszył, to jak już pisałem, waliłbym w ryj.

zolton
09-08-2014, 00:33
Dżizas. Tutaj się tych patologicznych filmów nie spodziewałem.

Jak można się tym całym prankiem jarać?

ekonet
09-08-2014, 01:07
Wkleiłem, bo poczytałem komentarze, jacy Ci ludzie nietolerancyjni itd. Ktoś nawet nawiązał do Zawiszy i Rafalala ;)

Miiiiii? Czemu mi?

Gdzieś jest jeszcze drugi film, na których widać nieudane pranki i krzywdę ludzi. Np. faceta tak przestraszyli, że dostał ataku padaczki i padł na długi. Jakby mi tak ktoś dzieci wystraszył, to jak już pisałem, waliłbym w ryj.
Czemu "na długi"?

Pawel92
09-08-2014, 01:22
W sensie "poległ za długi"...

docxxx
09-08-2014, 01:25
Miało być "padł jak długi".

ps. Ekonecie, drogi moderatorze. Już czas, aby ktoś powiedział Ci, że w****... ludzi wtrącając się w taki sposób do wątku. Najpierw naprawcie możliwość edycji, a dopiero później wypominaj komuś błędy.

ekonet
09-08-2014, 01:44
Tu nie ma co naprawiać - masz 30 minut, o ile dobrze pamiętam.

To jeszcze powiedz, czemu mi?

shaolin
09-08-2014, 03:53
Tu nie ma co naprawiać

No nie wiem...
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=249267 ;)