Zobacz pełną wersję : Sklep z torbami/pokrowcami - wwa
grissley
28-07-2014, 00:16
Gdzie w Warszawie jest jakis sklep z pierdylionem toreb, pokrowców itp., coby poprzymierzać i pomacać przed ewentualnym zakupem....?
W każdym markecie elektronicznym typu Saturn/Media Markt masz dział z torbami fotograficznymi, gdzie leży ich bardzo dużo i można sobie macać i przymierzać do woli. W większości są tam mniejsze/średnie torby i pokrowce, ale trafiają się też nawet spore plecaki foto.
Na giełdzie fotograficznej w Stodole jest tego naprawdę sporo.
Ja polecam z kolei sklep http://www.torbylowepro.pl/ - wiele razy tam kupowałem (oprócz toreb prowadzili kiedyś także dystrybucję Tokiny), super obsługa i przede wszystkim cały magazyn z asortymentem LowePro na miejscu. Niestety sklep w Ursusie, więc kawałek trzeba dojechać.
grissley
29-07-2014, 13:47
W każdym markecie elektronicznym typu Saturn/Media Markt masz dział z torbami fotograficznymi, gdzie leży ich bardzo dużo i można sobie macać i przymierzać do woli
Jakoś zawsze dotychczas jak trafiałem to były tam trzy na krzyż, ale może to było Euro, a nie Saturn czy MM - nie rozróżniam tych sieci.
Giełda w Stodole to w sumie dobry pomysł, tyle, że w najbliższe dwa wikendy nie mam się jak tam wybrać, a aparat codziennie woła pełnym głosem o jakiś pojemnik. Natychmiast, już! ;)
EDIT - Na Ursus daleko, no i samo LowePro to kiszka. Potrzeba mi czegoś małego na bezlusterko + extra obiektyw, jak znam siebie to dopiero 15ta oglądana tor(e)b(k)a mi przypasuje. Lowepro chyba nie ma aż tak zróżnicowanej oferty "maleństw" ;)