PDA

Zobacz pełną wersję : Zniknięcie loga ze zdjęcia ?

justyna724
21-07-2014, 13:15
Ostatnio robiłam zdjęcia w klubie, zawsze dodaje do nich logo klubu oraz swoje, dziś były publikowane - te na stronie klubu są wszystkie oznaczone logiem, natomiast dj wstawił sobie kilka zdjęć swojego wizerunku na prywatnej stronie, ale mojego loga juz tam nie ma, może na trzech fotach jest na kilku innych zostało juz tylko logo klubu. Dj zarzeka się, że nic nie kombinował na zdjęciach, są tego samego formatu i nie widać na oko żadnego retuszu.
moje pytanie - jak to jest możliwe, że logo zniknęło bez jego ingerencji w zdjęcie ? Przecież to chyba nierealne ?

zolton
21-07-2014, 13:21
Realne :)
Mógł to zrobić ktoś inny komu DJ zlecił robotę.

Postaraj się z nim dogadać. Może coś grosza wyciągniesz bo to jest ewidentna kradzież.
Chyba, że przez pomyłkę wysłałaś te zdjęcia na których nie ma Twojego logo.

tipsi
21-07-2014, 18:32
Zależy jakie logo, na jakim tle wstawione i w jakim pliku wysłane. Bo jeśli na uwarstwionym psd, to sama rozumiesz... ;)

KaarooL
25-07-2014, 07:14
Ty tak na poważnie czy to znowu 1. kwietnia? W naturze samo nic nie znika... Pogoń gościa i niech podmienia na wersje prawidłowo oznakowane zamiast ściemniać.

jaś
25-07-2014, 13:49
następnym razem daj mu z dużyyyyyym znakiem wodnym przez środek zdjęcia, będzie miał więcej kombinowania.