PDA

Zobacz pełną wersję : Problem Nikon Coolpix P600

edsiem
20-07-2014, 19:22
Witam. Mam dwa problemy z aparatem Nikon Coolpix P600.
1.)Mianowicie kiedy chcę odtworzyć nagrane wideo (podczas pokazu slajdów) naciskam na ekranie trójkąt służący do odtwarzania, po czym pokazuje się następny slajd.
2.)Czy w telewizorze da się odtworzyć zdjęcia i filmy z aparatu w tej samej kolejności w jakiej je wykonano?
Jakieś porady? Z góry dziękuję.

wasilewk
20-07-2014, 19:25
Pkt 2:

Ja z tym wojowałem wiele razy i rozwiązałem to tak, że nagrywam na CD pliki w żądanej kolejności i wyrzucam plik indeksowania - odtwarzacz CD jest głupawy i wszystko działa jak chciałem.

Pzdr.

spe2
11-08-2014, 07:38
W testach "Optyczne" Nikon P600 otrzymał ogólną ocenę najniższą spośród ocenianych,co uważam za niesprawiedliwe.Za użytkowanie aparat otrzymał 3,5pkt chociaż ma ruchomy monitor,podczas gdy np. Panasonic go nie ma.Za jakość zdjęć tylko 6,5 pkt.podczas gy Nikon P600 ma pięć soczewek ED,o czym testujący nawet nie wspominają.Testujący piszą,że aparat przed uruchomieniem wymaga zdjęcia dekielka/aparat wyświetla komunikat/co jest nieprawdą.Miałem do tej pory aparaty z superzomem Fuji,Sony HX300 i żaden nie dorastał Nikonowi P600 do pięt!!!Może ktoś zwróci uwagę na te fakty testującym.Poszukuję obirktywnego testu nikona P600.