Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Edyta zimowo
Gilgamesz
13-07-2014, 15:36
Jedno dość stare foto, ale dla mnie całkiem przyjemne. Będę wdzięczny za opinie i konstruktywną krytykę.
http://img849.imageshack.us/img849/315/ifn5.jpg
michasacuer
13-07-2014, 16:28
Modelka się garbi! Następnym razem pilnuj takich rzeczy. Założę się ze takie zdjęcie jej się nie podobało ;)
Pisane z telefonu :)
Jacenty Z.
30-07-2014, 23:59
Modelka się garbi!
Bo rozmawia przez telefon, albo schyla się żeby nie dostać pigułą (i dla bardziej równomiernego rozkładu cieni na twarzy):-) Cieszę się, że mi przypomniałeś, że oprócz tego paskudztwa, które mamy teraz przez większość dnia za oknem (jeśli mamy okno) istnieją jeszcze jakieś normalne pory roku z milszym dla oka światłem:-)
Odzieżowo jedna rzecz tu chyba delikatnie nie pasuje - wełniana czapeczka, rękawiczki, szaliczek, kurtka i dodatki z materiałów wyglądających jak naturalne, a na samym dole... rajstopy jakby błyszczące żywym astronautycznym plastikiem. Łamią mi tu one całą delikatną, naturalno-sielską konwencję:-(
Marcin Wuu
31-07-2014, 21:17
Uważaj na światło. Ten blik na nosie niesamowicie go wydłuża i powiększa. Lepiej byłoby gdyby nos był jednak w cieniu i nie przecinał linii policzka.