Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W kolorach poranka
Jak by to napisać, po prostu - zaczęło się ;)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2014/07/bbb6637-2.jpg
źródło (http://img.webme.com/pic/r/rafalrozalski/bbb6637.jpg)
Pozdrawiam
Rafal
Elegansio:) ładnie sie pali na czubkach, nic tylko pogratulować:)
Bardzo mi się podoba, kolorki świetne ;] Często przeglądam twoją stronkę, zdjęcia rewelka.
jarekf34
01-07-2014, 19:05
Jak by to napisać, po prostu - zaczęło się ;)
Hmm... zaczęło się pokazywanie zdjęć z tego poranka, oki... będzie czym oczęta nacieszyć ;):)
Elegancko jest...
Dziękuje Panowie :)
Często przeglądam twoją stronkę, zdjęcia rewelka.
Miło słyszeć takie rzeczy, to znaczy że jakaś wartość jest wnoszona w to co robię ;)
Hmm... zaczęło się pokazywanie zdjęć z tego poranka, oki... będzie czym oczęta nacieszyć
Postaram się*być delikatny na forum i nie przynudzać jednym porankiem ;)
Pozdrawiam
Rafal
Postaram się*być delikatny na forum i nie przynudzać jednym porankiem ;)
Pozdrawiam
Rafal
Gadzasz tam, dawaj bo poranek wspanialy, mam tylko nadzieje, ze nastepne beda lepsze kadrowo, bo kolory i warunki znakomite o technikaliach nie pisze bo gdzie mi Ciebie pouczac...;)
Widok w sam raz na lato:)
Ja tam uwag nie mam, bo tak nie umiem.
Pozdrawiam Mirek
tpszefka
02-07-2014, 19:02
Dla mnie kadr i kolorystyka super. Gratulacje
Pięknie. Czuć przestrzeń a barwy koją zmysły.
Kolory bajka, podoba się.Pozdrawiam
Dziękuje bardzo za komentarze.
Co do kadru, to ja zdjęcia robię z miejsca - że by nie ten statyw, to bym się*nie nigdy zatrzymał ;)
Taki ciężki :P
kkamil13
04-07-2014, 20:39
bardzo ładnie. która godzina była? czekałeś na niebo czy w miarę od razu miałeś gotowy obrazek?
która godzina była? czekałeś na niebo czy w miarę od razu miałeś gotowy obrazek?
Ja nie spałem całą noc, adrenalina mnie trzymala by nie przespać takiej okazji ;)
Jak tylko zaczęło świtać, wyruszyłem. Szedłem tyle ile mogłem iść - jakoś za daleko nie doszedłem bo*śniegu było 1,5m i problem z oddychaniem (grunt to się*nie poddawać ;) )