Zobacz pełną wersję : Miejscówka na sesje buduarową
Czy ktoś sie orentuje gdzie mozna spotkać dobre pomieszczenie na sesję buduarową.
Interesuje mnie duze jasne pomieszczenie, łózko z baldachimem z firaną, jakiś balkonik, stylowe okna. Coś w tym stylu.
Moze ktoś ma jakies pomysły w okolicach Krakowa, Katowic itp
Myślę że sporo jest retro hoteli, rezydencji itp. w tamtej okolicy...
niestety nie pomogłeś mi zbytnio nabijając jedynie licznik swoich wypowiedzi.
2pompony
01-07-2014, 13:46
Próbowałeś Wawel? Mają łóżko z baldachimem, balkonik i stylowe okna.
No i blisko Krakowa.
Ej, pomóżcie chłopu!
Sam nie wiem, ale zadzwoniłbym do jakiegoś przewodnika po Krakowie. Oni wiedzą takie rzeczy.
Podzwonilbym po hotelach.
2pompony
02-07-2014, 14:49
Nie zrozumieliście drugiego postu autora wątku. On nie chce się dowiedzieć do jakich instytucji dzwonić (hotele, pensjonaty, przewodniki czy inne cuda), on chce konkretny adres.
niestety nie pomogłeś mi zbytnio nabijając jedynie licznik swoich wypowiedzi.
a wykazales sie chocby odrobina inicjatywy i podzwoniles po hotelach pensjonatach apartamentach?
czy po prostu wymagasz i kazdy ma rzucic wszystko by znalezc ci jak najlepsza miejscowke?
tak chce konkretny, sprawdzony namiar.
Osoby awanturujące się, nie umiejące poprawnie czytać , nic nie wnoszące do tematu mojego postu proszę o nie wypowiadanie się nie na temat.Zadałem konkretne pytanie, jeśli ktoś nie ma konkretnej odpowiedzi to proszę o nie uczestniczenie w dyskusji.